Ammattitutkinnot

Hevostalouden ammattitutkinto | ratsastuksenopettaja

Ylä-Savon ammattiopisto, paikassa Kiuruvesi
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Hevostalouden ammattitutkinto | ratsastuksenopettaja

Ratsastuksenopettaja ratsastaa ruskealla hevosella

Onko hevosten hyvinvointi ja niiden turvallinen käsittely sinulle tärkeää? Ratsastuksenopettajan työssä pääset turvaamaan näitä asioita.

Hevostalouden ammattitutkinto, ratsastuksenopettaja -koulutuksen suoritettuasi saat vahvan, ammatillisen pätevyyden ja vahvistat ammatillista taitoasi monipuolista, ratsastuksenopettajan työtä varten. Hevostalouden ammattitutkinnon suorittaneella on hevostalouden ammattityöntekijältä vaadittava osaaminen. Tutkinnon suorittanut osaa huolehtia hevosten hyvinvoinnista. Saat myös valmiudet toimia alan yritystoiminnassa työntekijänä tai yrittäjänä.

Hevostalouden ammattitutkinto, ratsastuksenopettaja -osaamisalan suorittanut opiskelija osaa toimia ratsastuksenopettamisen työtehtävissä ja asiakaspalvelussa.

Haluatko omalla työlläsi turvata hevosten hyvinvoinnin? Hevostalouden ammattitutkinto, ratsastuksenopettaja -koulutus sopii sinulle, mikäli olet hankkinut vahvan työkokemuksen ratsastuksenohjaamisesta ja ratsastuskoulutoiminnasta, ja haluat laajentaa osaamistasi alalla.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Osaamisen tunnistamisen perusteella määritellään koulutuksen laajuus.Oppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä 2 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja selvitetään opiskelumahdollisuus. Opiskelijavalintaan vaikuttaa hakemukseen täyttämäsi tiedot sekä mahdolliset haastattelut ja/tai soveltuvuuskokeet.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Kiuruvesi
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Hakeminen koulutukseen tapahtuu suoraan oppilaitokseen. Hakea voivat henkilöt, joilla on jo useamman vuoden kokemus ratsastuksenohjaamisesta ja ratsastuskoulutoiminnasta. Suositeltavaa on, että hakijalla on ratsastuksenohjaajan perustutkinto tai vastaavat tiedot ja taidot työkokemuksen avulla hankittuna.

Tutkinto / todistus

Hevostalouden ammattitutkinto | ratsastuksen opettaja

Kustannukset

Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa koko tutkinto: 400 €

Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa tutkinnon osa tai osia: 150 €

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hevostalouden ammattitutkinto | ratsastuksenopettaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Ylä-Savon ammattiopisto
Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

Ylä-Savon ammattiopisto

YSAO avaa ovet työelämään, tänään ja huomenna. Ylä-Savon ammattiopisto on alueen, yritysten ja taidon kehittäjä, joka tekee työtä osaavamman maailman puolesta. YSAO tarjoaa nuorille ja aikuisille ammatillista koulutusta ja järjestää lyhytkoulutuksia. Opiskelijoina on nuoria ja aikuisia yli 4000 noin 150...

Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu