Sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutiskirjeet

Haluatko saada koulutusuutisia suoraan sähköpostiisi?

Studentum.fi tarjoaa nyt mielenkiintoisia koulutusuutisia opiskeluvalintaansa harkitseville! Studentumin aikuiskoulutuksia käsittelevä uutiskirje sisältää tietoa uutisista sekä koulutusalalla että aikuiskoulutuksia järjestävissä oppilaitoksissa.

Uutiskirje sisältää joka kuukausi uutta ja ajankohtaista tietoa, kuten muun muassa vinkkejä uusista koulutuksista, koulutusarvosteluja sekä ammattien esittelyjä.

Uutiskirjeen tilaajaksiOpiskele aikuisena!

Kevät 2013

Jatko- ja täydennyskouluttautumisen tarve kasvaa tänä päivänä koko ajan, sillä työelämä ja työmarkkinat muuttuvat nopeasti ja työtehtävien vaatimukset kasvavat. Väestön ikääntyminen ja nuorten ammattitaitoisten työntekijöiden väheneminen edellyttävät, että nyt työelämässä olevien osaamisesta ja heidän ammattitaitonsa kehittämisestä pidetään erityistä huolta.

Opiskele aikuisena!

Lue lisää täältä

aikuiskoulutus

Syksy 2011

Kiinnostaako sinua uusi ammatti, haluatko jatkokouluttautua tai tarvitsetko tutkinnon tuoman pätevyyden? Opiskele aikuisena!

Opiskelu aikuisiällä on tehty helpoksi, sillä useissa oppilaitoksissa voit kouluttautua työsi ohella. Useimmiten opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena, jolloin lähiopetusta voi olla vain pari kertaa kuussa. Yksi varteenotettava vaihtoehto on myös näyttötutkinto, jossa tutkinnon voi suorittaa aiemmin hankitun osaamisen pohjalta osallistumatta koulutukseen. Lue lisää täältä
 

Kevät 2011

Miksi kouluttautua aikuisiällä? Vastauksia saat Studentumin uutiskirjeestä. Uutiskirje on tiivis pakkaus tietoa aikuisopinnoista.

Esittelemme kirjeessä myös ajankohtaisia opiskelupaikkoja ja mielenkiintoisia koulutusvaihtoehtoja. Toivottavasti löydät näistä itseäsi kiinnostavan!

Lue lisää täältä

   

Syksy 2010

Oletko miettinyt vaihtaa ammattia tai kehittää taitojasi uuden koulutuksen kautta? Studentum.fi:ssä voit helposti etsiä ja vertailla tarjolla olevia aikuiskoulutusvaihtoehtoja.

Onko sinulla mahdollisuus kokopäiväiseen opiskeluun? Tällöin sinulla on entistä laajempi valikoima hakupalvelussamme löytyvistä koulutuksista. Moneen koulutukseen voit hakea jatkuvasti ympäri vuoden. Onnea tuleviin opintoihisi!

Lue lisää täältä

Tilaa uutiskirje
Tilaa kuukausittain ilmestyvä uutiskirjeemme, niin saat ajankohtaista tietoa koulutusmaailmasta ja hakuajoista.
NÄIN SIVUSTOMME TOIMII

  Etsi sinua
  kiinnostava koulutus

  Lähetä oppilaitokselle
  yhteydenottopyyntö

  Oppilaitos vastaa
  kysymyksiisi