Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikennelentäjäkurssi ATPL | Ammattilentäjän opintolinja

Aeropole Flight Training
Yhteenveto
12−24 kuukautta
suomi, englanti
Jatkuva aloitus
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Tampere
Ammatillinen koulutus

Video

Our Diamond Cadets discuss the fun in their pilot training.

   

Liikennelentäjäkurssi ATPL | Ammattilentäjän opintolinja

Liikennelentäjäkurssi ATPL

Liikennelentäjäkurssi – ATPL – Ammattilentäjän opintolinja

Liikennelentäjän työ on tarkkuutta ja hermoja vaativaa, mutta koulutukseen päästäksesi tarvitset vain normaalin perusterveyden – sekä runsaasti innokkuutta ja tavoitteita tähdätä korkealle. Oppilaitoksen omassa valintakokeessa testataan taitosi matematiikassa, fysiikassa ja kielissä. Jos sinulta löytyy tahtoa olla parhaista parhain, olet oikea henkilö ohjelmaan.

Aeropolen liikennelentäjäkurssi eli ammattilentäjän opintolinja on tarkoitettu liikennelentäjiksi aikoville. Koulutus pätevöittää oppilaan toimimaan liikennelentokoneen perämiehenä useamman lentäjän miehistössä ja myös päällikkönä yhden ohjaajan lentokoneissa. Kurssi valmistaa oppilaan myös lentoyhtiön järjestämää potkuriturbiini- tai suihkumoottorikoneen tyyppikurssia varten.

Aeropolella oppimistasi tukevat uudenkarhea laivasto, erittäin kokeneet kouluttajat sekä huolella kehitetyt koulutusohjelmat. Aeropolen opettajat toimivat hyvin usein myös lentoyhtiöiden aktiviilentäjinä, jolloin pääset koulutuksesi aikana ajan hermolle ja saat heiltä ensi käden tietoa alan työllistymismahdollisuuksista ja viimeisimmistä trendeistä.

Opintojen sisältö liikennelentäjäkurssilla

Liikennelentäjäkurssin aikana tulet opiskelemaan muun muassa aerodynamiikkaa, meteorologiaa ja lennonsuunnittelua. Ainutlaatuinen Diamond Cadet -ohjelma valmentaa sinut käytännön lentämiseen ja haastaa sinut kehittämään taitojasi lentokoneen päällikkönä samalla nauttien lentämisen vapaudesta. Kadettijakson aikana sinulla on lisäksi mahdollisuus tehdä itse suunnittelemiasi lentoretkiä niin kotimaassa kuin Euroopassakin. Voit myös lennättää esimerkiksi perhettäsi tai tuttaviasi. Koulutuksen huipentuma on monimoottorikonekurssi ja miehistöyhteistyökoulus (MCC).Voit opiskella sekä suomeksi että englanniksi. Koulutus kestää noin 12–24 kuukautta. Opiskelu on mahdollista osin etäopintoina ja jopa joiltain osin työn ohella.

Ammattilentäjän koulutuksen aikana pääset lentämään huippumoderneilla Diamond-lentokoneilla ja simulaattoreilla, muun muassa Diamond DA40 Star ja Diamond DA42 Twin Star, jotka edustavat lentokonetekniikan kärkeä lasinäyttöohjaamoineen ja moottoriteknikallaan ja tehokkaalla aerodynamiikallaan.

Hakeminen

Pääsyvaatimukset

Ikä Vähintään 16 vuotta.

Kielitaito Hyvä englannin kielen taito*

Matematiikka Lukion lyhyt oppimäärä tai vastaavat tiedot on suositeltavaa*

Fysiikka Lukion fysiikan syventävä oppimäärä tai vastaavat tiedot on suositeltavaa*

Terveys Normaali perusterveys riittää ilmailulääkärin terveystarkastuksessa. Silmälasit eivät ole este, kunhan näkö on laseilla korjattuna normaali.

Rahoitus Ennen hakemista tarvitset osoituksen siitä, että rahoituksesi kurssille on saatavilla.

Lentokokemus Aiempaa lentokokemusta ei tarvita. Aiempi kokemus, esim. PPL-lupakirja, on kuitenkin mahdollista lukea hyväksi osasuoritukseksi. Tarkastelemme hyvitykset tapauskohtaisesti.

* Koulutuksen aloittaminen ei edellytä mitään suoritettuja tutkintoja vaan tärkeintä on, että hakijalla on valmius lentämisen teorian ymmärtämiseen. Valmiudet varmistavien tutkintojen puuttuessa hakijan tiedot testataan erillisellä kokeella.

Hakuohjeet

Liikennelentäjäkoulutukseen on jatkuva haku. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Aloituksesta sovitaan hyväksyttyjen hakijoiden kanssa yksilöllisesti. Hakuprosessi kestää noin 2-3 viikkoa.

Hae koulutukseen

Tutkinto / todistus

Lupakirjat

Koulutuksen päätteeksi saat Liikenteen turvallisuusviraston myöntämän Euroopan lentoturvallisuusviraston (EASA) eurooppalaisen ansiolentäjän lentolupakirjan (Commercial Pilot License), joka on maailmanlaajuisesti arvostettu ja hyväksytty ohjaajatodistus.

Lisäksi sinulla on kurssin jälkeen niin kutsuttu jäädytetty liikennelentäjän koulutus ja pätevyys, joka mahdollistaa liikennelentäjän lupakirjan (Airline Transport Pilot License, ATPL) hakemisen sitten, kun sinulla on muutaman vuoden työkokemus ammattilentäjänä.

Opintolinja on räätälöity vastaamaan erityisesti lentoyhtiöiden perämiesten valintakriteereitä Euroopassa ja maailmalla, ja työnhaun voi aloittaa heti valmistuttuasi. Kurssin jälkeen voit myös halutessasi kouluttautua jatkokurssilla lennonopettajaksi tai lentotyöhön.

Kustannukset

Pyydä tarjous yhteydenottopyynnön kautta, sähköpostitse osoitteesta info@aeropole.fi tai käy osoitteessa www.aeropole.fi/hinnasto. Kurssin hinta ei sisällä lääkärintarkastusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikennelentäjäkurssi ATPL | Ammattilentäjän opintolinja ? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Aeropole Flight Training

Aeropole Flight Training

Aeropole Flight Training

Aeropole perustettiin vuonna 2010. Aeropole suunniteltiin puhtaalta pöydältä tuottamaan premium-tason lentokoulutusta alan huipputyökaluilla ja -menetelmillä – ja ennen kaikkea suurella sydämellä, rakkaudesta ilmailuun. Aeropole ei ole mikä tahansa lentokoulu. Se on Sinun lentokoulusi. Aeropolella on tavoitteena tarjota sinulle erinomaista lentokoulutusta....


Lue lisää oppilaitoksesta Aeropole Flight Training ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aeropole Flight Training

Helsinki-Malmin lentoasema
00700 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.aeropole.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 2 arviointiin

Peter
(5)
Aloitin Aeropolen ammattilentäjän opintolinjalla alkuvuodesta 2014, samanaikaisesti varusmiespalvelukseen astuessani. Mahdollisuus teorioiden suorittamiseen etäopintoina siirtää oppilaalle paljon vastuuta omien opintojen etenemisestä ja niiden suorittamisesta hyvin tuloksin. Opiskelumuoto opettaa ja harjoittaa itsekuria ja määrätietoisuutta ko...
Näytä kokonaan
Paddy
(5)
Aloitin koulutuksen Aeropolella v 2013. Koulu tuntui selkeästi palvelualttiimmalta kuin muut vaihtoehdot. Lennonopettajat ovat erinomaisia, ja lennnonopettajien välinen laatu on myös tasaisen korkealuokkaista. Jokainen lentoharjoitus käydään läpi ennen lentoa, ja lennon jälkeen käydään läpi mitä tehtiin, missä onnistuttiin ja missä on parannetta...
Näytä kokonaan
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liikennelentäjäkurssi ATPL | Ammattilentäjän opintolinja täytä seuraavat tiedot: