Ahlman ammatti- ja aikuisopisto

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Ahlmanilla tehdään huipputyyppejä!

Ahlman on yksityinen koulutus- ja palvelukokonaisuus, joka tarjoaa toisen asteen ammatillista ja aikuiskoulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Haluatko lisätietoa Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää oppilaitoksesta Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto.

Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.

Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.

Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen