Ahlman ammatti- ja aikuisopisto

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Ahlmanilla tehdään huipputyyppejä!

Ahlman on yksityinen koulutus- ja palvelukokonaisuus, joka tarjoaa toisen asteen ammatillista ja aikuiskoulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Haluatko lisätietoa Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Hallilantie 24
33820 Tampere

Näytä puhelinnumero