Ahlman ammatti- ja aikuisopisto

Ahlmanilla tehdään huipputyyppejä!

Ahlman on yksityinen koulutus- ja palvelukokonaisuus, joka edistää maaseudun ja kaupungin vuorovaikutusta sekä vapaata sivistystyötä. Oppilaitos toimii Tampereella ja Orivedellä. Ahlman järjestää toisen asteen ammatillista ja aikuiskoulutus sekä kansanopisto-opintoja. Ahlmanilla yhdistyvät niin Tampereella kuin Orivedellä ainutlaatuisella tavalla pitkät perinteet ja uuden kehittäminen. Oppimisen, kasvun ja kehityksen rinnalla Ahlman liputtaa suomalaisten alkuperäisrotujen säilyttämisen, lähiruoan, aitojen makujen, kestävän kehityksen ja paikallisen pienyrittäjyyden puolesta.

Tampereen yksikkö

Tampereella Hallilantie 24:ssä sijaitsee 13 hehtaarin puistomainen alue, jossa lehmät laiduntavat kesäisin tien varrella. Pihasta löytyy oppilaitoksen lisäksi maatilan navetta, Tilapuoti lähiruokamyymälä, ravintolat Kapusta ja Anna, Kartanon upeat kokous- ja juhlatilat sekä paljon muita rakennuksia. Kaikkea tätä ympäröin vihreä puutarha ja keskeisellä paikalla perinnepiha pirkanmaalaisia perinnekasveja tulvillaan.

Oriveden Opisto

Opistorakennus sijaitsee Koulutie 5:ssä Oriveden kaupungin keskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Helsingistä Orivedelle ehtii hyvin kahdessa tunnissa ja Tampere on ainoastaan puolen tunnin ajomatkan päässä. Oriveden kaupungin palvelut ovat kävelymatkan etäisyydellä. Pihapiiristä lähtee hyviä ulkoilureittejä maastoon. Opisto tarjoaa hyvät tilat ja maukasta ruokaa kurssien opiskelijoille kuin myös ulkopuolisten varaajien käyttöön.

Haluatko lisätietoa Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Koulutukset - Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää oppilaitoksesta Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto.

Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.

Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.

Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto yhteystiedot

Hallilantie 24