Sivuston käyttötapa: Mobiili

Luontoalan ammattitutkinto | erä- ja luonto-opastuksen osaamisala | erä- ja luonto-opas

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto
Yhteenveto
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Tampere
Ammattitutkinnot

Luontoalan ammattitutkinto | erä- ja luonto-opastuksen osaamisala | erä- ja luonto-opas

Erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinto

Luontoalan ammattitutkinto | erä- ja luonto-opastuksen osaamisala | erä- ja luonto-opas

Erä- ja luonto-opastuksen osaamisalan suorittanut erä- ja luonto-opas osaa toimia erä- ja luontoympäristössä, suunnitella ja valmistella opastuksen ja opastaa luonnossa asiakasryhmiä, soveltaa luontotuntemustaan ja huolehtia ryhmän turvallisuudesta. Hän voi toimia esimerkiksi erilaisten erä- ja luonto-ohjelmien ohjaajana sekä retkien ja vaellusten vetäjänä, sekä toimia yrittäjänä tai yritysten, järjestöjen tai julkisen sektorin palveluksessa.

Tutkinnon suorittaja on pakollisen tutkinnon osan suorittaessaan osoittanut taitonsa vastuullisena oppaana palvella ja ohjata asiakkaita luontoympäristössä kestävällä tavalla toimien ja noudattaen voimassa olevia säädöksiä. Hän on osoittanut osaavansa suunnitella käytännön toimenpiteet ja toteuttaa laadukkaita luontoon ja luonnossa eri tavoilla liikkumiseen perustuvia ohjelmapalveluita tarvittaessa työryhmää ohjaten. Lisäksi hän on osoittanut omaavansa vahvat erä- ja luonnossa liikkumisen taidot sekä niihin perustuvan osaamisensa turvalliseen luonnossa liikkumiseen asiakasryhmien kanssa.

Erä- ja luonto-opas voi toimia asiakaspalvelutehtävissä matkailu-, virkistys- ja hyvinvointipalveluja tarjoavissa organisaatioissa toteuttaen pääasiassa luonnossa tapahtuvia aktiviteetteja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Lisätietoa luontoalan ammattitutkinnosta saat painamalla alla olevaa "Lue lisää koulutuksesta"-nappia, jolloin siirryt oppilaitoksen omille sivuille. Voit myös täyttää sivun alareunassa olevan yhteydenottopyynnön, jolloin Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto ottaa sinuun suoraan yhteyttä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Voit hakea ammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston verkkosivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Hakijoilta edellytetään:

  • luonto- ja ympäristöalan perustutkinto
  • tai esim. työkokemuksella ohjelma- tai hyvinvointipalveluja tarjoavasta yrityksessä hankitut perustiedot ja -taidot
  • alan harrastuneisuutta, hyvää peruskuntoa sekä jo olemassa olevia valmiuksia ryhmänjohtajana toimimiselle.

Tutkinto / todistus

Luontoalan ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 500 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luontoalan ammattitutkinto | erä- ja luonto-opastuksen osaamisala | erä- ja luonto-opas? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistoAhlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Ahlman on yksityinen koulutus- ja palvelukokonaisuus, joka tarjoaa toisen asteen ammatillista ja aikuiskoulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa. Löydät lisätietoa Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä...


Lue lisää oppilaitoksesta Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Hallilantie 24
33820 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.ahlman.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Luontoalan ammattitutkinto | erä- ja luonto-opastuksen osaamisala | erä- ja luonto-opas täytä seuraavat tiedot: