Ruokapalvelujen ammattitutkinto | ravintolakokki
Ammattiopisto TavastiaRuokapalvelujen ammattitutkinto | ravintolakokki
Ruokapalvelujen ammattitutkinto | ravintolakokki
Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut ravintolakokki työskentelee ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä. Työpaikkoja ovat erityyppiset ruokaravintolat, tilaus- ja juhlapalveluyritykset ja matkustajalaivojen ruokaravintolat.
Tutkinnon ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut ravintolakokki osaa
- työskennellä ammattitaitoisesti, itsenäisesti ja vastuullisesti ravintolan toiminta-ajatuksen ja liikeidean mukaisesti
- työskennellä taloudellisesti ja laadukkaasti
- esikäsitellä raaka-aineita oikein jalostusasteen mukaisesti
- valmistaa alku-, pää- ja jälkiruoka-annoksia ja ateriakokonaisuuksia
- viimeistellä ja laittaa ruoka-annokset esille tarkoituksenmukaisella tavalla
- palvella asiakkaita asiakaslähtöisesti ja kohteliaasti.
Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut ravintolakokki työskentelee ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä. Työpaikkoja ovat erityyppiset ruokaravintolat, tilaus- ja juhlapalveluyritykset ja matkustajalaivojen ruokaravintolat.
Hakeminen
Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.
Tutkinto / todistus
Ruokapalvelujen ammattitutkinto | ravintolakokki
Kustannukset
Koulutuksen hinta on 450 € (voidaan maksaa erissä).
Ota yhteyttä
Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia
Ammattiopisto Tavastia tarjoaa joustavan väylän ammattiin ja työelämään sekä lukuisia vaihtoehtoja ammattitaidon syventämiseen ja elinikäiseen oppimiseen. Meillä opiskelee päivittäin noin 3 000 ammatillista tutkintoa suorittavaa opiskelijaa, joilla jokaisella on yksilöllinen ja itselle parhaiten sopiva suunnitelma ammattiunelman saavuttamiseksi. Ammattiopisto Tavastian opinnot tapahtuvat...
Ammattiopisto Tavastia sosiaalisessa mediassa
Yhteystiedot
Ammattiopisto Tavastia
Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ruokapalvelujen ammattitutkinto | ravintolakokki täytä seuraavat tiedot: