Maalari - Pintakäsittelyalan perustutkinto

Axxell
Yhteenveto
suomi
   
Karjaa
Ammatilliset perustutkinnot

Maalari - Pintakäsittelyalan perustutkinto

HAE NYT!

Jos pidät maalaustöistä, kuten esim. korjausmaalauksesta, uudisrakennusmaalauksesta, julkisivumaalauksesta ja tapetoinnista, on Axxellin rakennusmaalarikoulutus Sinua varten!

Koulutuksen tavoite ja toteutus

Koulutuksen tavoite on, että osallistuja oppii itsenäisesti ja oikein menetelmin soveltamaan koulutuksen aikana saavutettua tietotaitoa myöhemmin työelämässä sekä suorittamaan pintakäsittelyalan perustutkinnon tai osatutkinnon.

Tutkintonimikkeellä maalari tutkinnon suorittanut henkilö osaa tehdä mm. korjaus- ja uudisrakennusmaalaustöitä sekä hallitsee tapetoinnin ja ruiskumaalauksen perusteet.

Rakennusten sisäpuolisten pintojen maalauksen ja tapetoinnin lisäksi hänellä voi olla erikoisosaamisena julkisivujen pintakäsittelyt, lattiapäällysteet ja vesieristeet. Lisäksi hän osaa maalata eri materiaaleista olevia rakennusosia ja kalusteita.

Koulutus on monimuotokoulutusta, tarkoittaen sitä että käytännön harjoituksia ja/tai teoriaa on keskimäärin 2-3 päivänä viikossa ja sen lisäksi etäopiskelua ja käytännön harjoituksia työssäoppimisyrityksissä.

Heinäkuun aikana ei ole lähiopintoja.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joita maalarin työ kiinnostaa ja jotka haluavat suorittaa pintakäsittelyalan perustutkinnon tai osatutkinnon. Jokaisen opiskelijan kanssa laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma.

Taloudellinen tuki

Opinnot ovat päätoimista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen/aikuiskoulutustukeen. Lisää tietoja eri tukijärjestelmistä antavat KELA, Koulutusrahasto, liitot, TE-toimisto ja Työlinjan koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 s-posti: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Sisältö

Koulutus on käytäntöpainotteinen ja osa koulutuksesta toteutetaan työpaikoilla. Tutkinto perustuu mm. seuraavista osioista (2 pakollista, 3-4 valinnaista):

  • Rakennusten korjausmaalaus
  • Uudisrakennusmaalaus
  • Pientalojen ulkomaalaus
  • Tapetointi
  • Lattianpäällysteiden uusiminen
  • Rakenteiden korjaus
  • Puupintojen pintakäsittelyt
  • Vedeneristyksen perustyöt
  • Yritystoiminnan suunnittelu

Tulityö-, ensiapu-, ja työturvallisuuskorttikoulutus sisältyvät opintoihin.

Koko tutkinnon suorittamiseksi, opiskelijan tulee myös suorittaa yhteiset aineet (yhteiset tutkinnon osat).

Mahdollisuus myös oppisopimusopiskeluun - ota yhteys oppisopimustoimistoon klara.roos@axxell.fi, puh. 044 739 7359.

Kostnader

Opetus on ilmaista mutta kuluja voi syntyä esimerkiksi opintomateriaalista. Viranomaisten vaatimat maksut eivät myöskään sisälly maksuttomaan opetukseen (esim. kortit).

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maalari - Pintakäsittelyalan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Maalari - Pintakäsittelyalan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: