Sivuston käyttötapa: Mobiili

Receptionist - Grundexamen inom turismbranschen (för unga)

Axxell
Sammanfattning
Svenska
   
Turku
Ammatilliset perustutkinnot

Receptionist - Grundexamen inom turismbranschen (för unga)

Om du vill skaffa dig ett yrke inom framtidens bransch, turism, är det här utbildningen för dig! Turismen är världens största näring med jobbmöjligheter inom både rese- samt besöksnäringen. Hos oss har du möjlighet att kombinera ditt intresse för resor, språk och internationella kulturer. Axxells turismstudier är för dig som drömmer om upplevelser och spännande resmål. Du kan hitta din framtida arbetsplats på ett hotell eller ett annat inkvarteringsföretag både i Finland eller utomlands.

Under din studietid hos oss lär du dig betjäna nationella och internationella kunder i inkvarteringsföretag som fungerar enligt olika affärsidéer. Du får kunskaper i IT som är en viktig del av ditt framtida jobb med att hitta, sammanställa och ge turister den information och den service de behöver. Du lär dig att göra rumsbokningar i olika bokningsprogram samt att checka in och checka ut kunder. Du studerar bl.a. kundbetjäning, bokningsprogram, företagsamhet, IT, produktutveckling samt marknadsföring. Vi har moderna och tidsenliga IT-verktyg och program. En del av utbildningen är förlagd i verkliga arbetsmiljöer i hemlandet eller utomlands.

Efter att du har avlagt dina studier hos och fått titeln receptionist kan du jobba på olika inkvarteringsföretag som t.ex hotell, hostel, Bed and Breakfast, stugbyar och camping både i Finland eller utomlands. En grundexamen i turism ger dig många möjligheter att fortsätta studera eller jobba inom världens största näring!

Utbildningen är ca. 2 år. Efter avklarad examen har du även möjlighet till att studera vidare på högskola eller universitet. MEN det finns också möjlighet att ta dubbelexamen hos oss. Vi erbjuder även möjligheten att få titeln reseexpert. Läs mera om reseexpert-utbildningen.

Studera turism – Vi skapar ditt drömyrke tillsammans!

#axxellturism

Ta del av våra vardag på Instagram-där kan du följa med på våra resor och äventyr i branschen!

Kostnader

Undervisningen är kostnadsfri för den studerande. Utgifter tillkommer dock för möjliga arbetskläder och arbetsredskap, studiematerial, resor, övrigt material och eventuella kort. Varje bransch informerar skilt om de kostnader som det kan handla om. Läs mera om avgifter här.

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Receptionist - Grundexamen inom turismbranschen (för unga)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter– vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många. Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxells vuxenutbildningar skräddarsys just för dig med hänsyn till dina behov. Tidigare utbildning och erfarenhet tas i beaktande och...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Receptionist - Grundexamen inom turismbranschen (för unga) täytä seuraavat tiedot: