Sivuston käyttötapa: Mobiili

Träning av djur som används vid olika djurassisterade tjänster och omsorg om djurens välmående, 20 kp

Axxell
Yhteenveto
ruotsi
   
Kemiö
Ammattitutkinnot

Träning av djur som används vid olika djurassisterade tjänster och omsorg om djurens välmående, 20 kp

Tycker du om att arbeta med människor? Är du intresserad av att träna djur? Vill du kanske kombinera detta så att djuret och du kan arbeta tillsammans? Då skall du gå denna utbildningen!

Under utbildningen får du kunskap om hur djur påverkar oss människor positivt under utbildningen. Du får också veta hur du kan använda dig själv och ditt djur som redskap för att få personer ni arbetar med att må bättre. Det kan handla om att utföra aktiva övningar för träning av motorik eller minne, att ge ökad motivation till att t.ex. gå ner i vikt, att ge ökad självkänsla, att utveckla bättre socialt samspel eller att känna minskad ångest och oro.

Under utbildningen får du den praktiska och teoretiska kunskap som krävs för att träna ditt djur. Denna kurs är tänkt att genomföras med valfritt djur. Träningsmetoderna baserar sig på positiv förstärkning.

Kursen lämpar sig utmärkt som valfri examensdel i yrkesexamen för djurskötare. Kursen är också ett bra komplement för t.ex. närvårdarstuderande och annan vårdpersonal.

Utbildningen startar i maj 2019, närstudierna är från 9.5-12.5 på våren och 22-25.8 på hösten. Däremellan har studeranden distansstudier samt ett handledningstillfälle på skolan i juni.Studierna har närstudier under både veckodagar och veckoslut, samt träning på distans. Handledning även i distansarbetet ingår. Utbildningen kostar 250€.

 

Kostnader

Utbildningen kostar 250€.

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Träning av djur som används vid olika djurassisterade tjänster och omsorg om djurens välmående, 20 kp? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter– vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många. Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxells vuxenutbildningar skräddarsys just för dig med hänsyn till dina behov. Tidigare utbildning och erfarenhet tas i beaktande och...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Träning av djur som används vid olika djurassisterade tjänster och omsorg om djurens välmående, 20 kp täytä seuraavat tiedot: