Liiketoiminnan perustutkinto maahanmuuttajille | merkonomi

Business College Helsinki
Yhteenveto
1–2,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Kysy lisätietoja
Viimeinen hakuaika: Suorahaku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Liiketoiminnan perustutkinto maahanmuuttajille | merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto maahanmuuttajille

Liiketoiminnan perustutkinto maahanmuuttajille | merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto (entinen liiketalouden perustutkinto), merkonomi maahanmuuttajataustaisille -koulutuksessa opiskelet liiketoiminnan perustutkinnon ja samalla voit parantaa suomen kielen taitojasi. Päiväkoulutus on tarkoitettu maahanmuuttajataustaisille aikuisille, joilla ei ole työpaikkaa. 

Peruskoulupohjaisessa koulutuksessa erikoistut asiakaspalveluun ja myyntiin. Ylioppilaspohjaisessa koulutuksessa erikoistut taloushallintoon.

Koulutuksessa erikoistut siihen, mikä itseäsi kiinnostaa ja mitä haluat valmistuttuasi tehdä.  Voit työllistyä esim. kaupan asiakaspalvelu- tai myyntitehtäviin, toimistotöihin johonkin liikeyritykseen tai kirjanpitäjäksi tilitoimistoon.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu maahanmuuttajataustaisille henkilöille, jotka tulevat tyydyttävästi toimeen suomen kielellä suullisesti ja kirjallisesti. Voit hakea koulutukseen, jos olet suorittanut peruskoulun, lukiokoulutuksen tai toisen ammatillisen tutkinnon.

Merkonomikoulutukseen maahanmuuttajataustaisille haetaan suoraan oppilaitokseen. Koulutukseen on pääsykoe, joka sisältää haastattelun ja kirjallisen kokeen. Hakuohjeet ja erillishaun hakulinkit löydät oppilaitoksen omilta verkkosivuilta.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto maahanmuuttajille | merkonomi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Business College Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsinki (ent. Suomen Liikemiesten Kauppaopisto) tarjoaa liiketoiminnan (merkonomit) sekä tieto- ja viestintätekniikan koulutusta sekä suomeksi että englanniksi näiden alojen suurimpana suomalaisena kouluttajana. Oppilaitoksessa voi suorittaa myös kaksoistutkinnon (merkonomi/tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto + ylioppilas). Business College Helsingillä on laaja...


Lue lisää oppilaitoksesta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Business College Helsinki

Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bc.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto maahanmuuttajille | merkonomi täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)