Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus (VALMA) - Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus - VALMA

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus (VALMA) - Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus - VALMA

Edupoli koulutukset
Koulutusaika

Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus (VALMA)


Koulutusaika

Ei tutkintotavoitetta


Koulutuksen hyödyt

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan koulutuksen alussa henkilökohtainen suunnitelma opintojen suorittamiseksi. Suunnitelmaa päivitetään koulutusvuoden aikana.


Koulutuksen sisältö

vahvistat opiskelutaitojasi saat välineitä arjentaitoihin ja hyvinvoinnin vahvistamiseen saat tietoa, tukea ja ohjausta ammatinvalinnassa sekä jatko-opiskelupaikan suunnittelussa voit korottaa peruskoulun päättötodistuksen arvosanoja saat tukea suomen kielen opiskeluun saat tietoa oppisopimuskoulutuksesta pääset tutustumaan eri aloihin työelämän kautta ja oppilaitoksessa voit suorittaa korttikoulutuksia. VALMA -koulutus on laajuudeltaan 60 osaamispistettä ja se kestää yhden lukuvuoden. Suoritettu VALMA-koulutus oikeuttaa yhteishaussa kuuteen lisäpisteeseen.


Koulutusaika

0


Koulutusaika

835 Amm. peruskoul. valm. koulutus (VALMA)


Koulutusaika

hanna.jaaskelainen@careeria.fi


Koulutusaika

Ei


Koulutusaika

HER-57001/010


Koulutusaika

Ei


Koulutusaika

Ei

Hakeminen


Kenelle?

peruskoulun päättänyt tai ammatillisen perustutkinnon tai lukion keskeyttänyt nuori tai aikuinen, joka olet vailla toisen asteen tutkintoa maahanmuuttaja, joka tarvitset erityisesti suomen kielen taidon vahvistamista ja haluat lisätä valmiuksiasi opiskella ammatillisessa koulutuksessa.

Tutkinto / todistus

Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus - VALMA

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus (VALMA) - Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus - VALMA? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus (VALMA) - Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus - VALMA täytä seuraavat tiedot: