Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lähiesimiestyön ammattitutkinto - Lähiesimiestyön ammattitutkinto, Porvoo

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Porvoo
Ammatilliset perustutkinnot

Lähiesimiestyön ammattitutkinto - Lähiesimiestyön ammattitutkinto, Porvoo

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon kuva
Koulutusaika

Lähiesimiestyön ammattitutkinto


Koulutusaika

Ammattitutkinto


Koulutuksen hyödyt

Opi uutta ihmisten johtamisesta, vahvista esimies- osaamistasi. Löydä monimuotoisen työyhteisön mahdollisuudet, erilaisten ihmisten vahvuudet.

Muuta haasteet voimavaroiksi, innostu ja onnistu!


Koulutuksen sisältö

Koulutus tarjoaa sinulle osaamista suunnitella ja ohjata työryhmän työskentelyä sekä perehdyttää työntekijöitä tai opiskelijoita työpaikkaan ja tehtäviin. Parannat myös viestinnällisiä valmiuksiasi ja opit kehittämään paremmin työryhmäsi toimintaa.

Lähiesimiehenä olet työntekijän lähin tuki ja motivaattori, mutta samalla työnantajan oikea käsi. Näiden lähiesimiestyön ominaisuuksien yhdistäminen voi joskus olla haastavaa ja näihin tilanteisiin koulutus tarjoaa työkaluja.

Koulutuksesta saat erityistä osaamista asiakkuuksien vahvistamiseksi, toiminnan kannattavuuden parantamiseksi ja henkilöstötyön kehittämiseksi omassa työryhmässä. Lähiesimiestyön osaamisen vahvistaminen ei ainoastaan helpota työtäsi vaan heijastuu koko työryhmäsi työskentelyyn.

Koulutuspäivissä käydään läpi päivittäisen työn ohjaamista tukevia aiheita, esimerkiksi monimuotoisten ryhmien johtamista, erilaisia viestintämuotoja ja – tilanteita ja esimiestoimintaan liittyviä säädöksiä. Lähestymme koulutuspäivissämme työelämän haasteita ratkaisukeskeisesti ja uusia toimintatapoja etsien.

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon osat ovat:

Pakollinen osa:

  • Lähiesimiehenä toimiminen

Valinnaiset osat (valitset kaksi nykyiseen työtehtävääsi sopivaa vaihtoehtoa)

  • Asiakassuhteiden hoito
  • Toiminnan kannattavuus
  • Henkilöstötyö
  • Kehittämissuunnitelma

Käytännön toteutus

Koulutuspäiviä on noin kymmenkunta koulutusohjelman aikana. Koulutuspäivät järjestetään Porvoossa. Koulutuspäivissä käydään läpi esimiestyön eri osa-alueita.

Koulutus voidaan järjestää

  • maksuttomana oppisopimuskoulutuksena, jolloin se on koulutuspäivien ohjaamaa ja pääosin mentorin tukemaa omalla työpaikalla tapahtuvaa oppimista.
  • valtionosuusrahoitteisena koulutuksena, jolloin opiskelumaksu on 450 euroa. Opiskelumaksu on opiskelijan itse maksettava.
  • yrityskohtaisena koulutuksena sovittuun hintaan

Valintakriteerit ja hakuohjeet

Koulutuksen hakeutumisvaiheessa kartoitetaan osaamisesi ja työnkuvasi suhteessa tavoitteena olevaan tutkintoon. Tärkein valintakriteeri on nykyinen työtehtäväsi. Lisäksi sinulta odotetaan aikuisopiskelun luonteesta johtuen kykyä itsenäiseen työskentelyyn.


Koulutusaika

0


Koulutusaika

Johtaminen ja esimiestyö


Koulutusaika

842 VOS, Ammatillinen lisäkoulutus


Koulutusaika

Veera.Wejberg@careeria.fi


Koulutusaika

Kyllä


Koulutusaika

AMT-56004_Porvoo_jatkuva haku


Koulutusaika

Ei


Koulutusaika

Ei

Hakeminen


Kenelle?

Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii sinulle, joka toimit lähiesimiehenä, tiimin, työryhmän tai projektin vetäjänä. Olet esimies tai siirtymässä esimiestehtäviin. Haluat kehittyä lähiesimiehenä, ja haluat kehittää omaa vastuualuettasi ja sen toimintaa.

Tutkinto / todistus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto, Porvoo

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto - Lähiesimiestyön ammattitutkinto, Porvoo? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto - Lähiesimiestyön ammattitutkinto, Porvoo täytä seuraavat tiedot: