Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto - Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Careeria
Yhteenveto
suomi
4.3.2020
   
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto - Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala


Koulutusaika

Liiketoiminnan ammattitutkinto


Koulutusaika

Ammattitutkinto


Koulutuksen hyödyt

Huippusuosittu Markkinointiviestinnän ammattitutkinto sulautui 1.1.2019 osaksi uutta Liiketoiminnan ammattitutkintoa. Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan opiskelija suunnittelee ja toteuttaa markkinointiviestinnän toimeksiannon myynnin, tapahtumanjärjestämisen tai asiakaspalvelun erilaisissa tehtävissä, esim. suunnittelee uudet nettisivut yritykselle. Opintojen myötä opit organisoimaan, ideoimaan, suunnitemaan ja toteuttamaan liiketoimintaa tukevia markkinointitoimenpiteitä ja tapahtumia.

Uusi tutkinto soveltuu monialaisiin asiakaslähtöisiin markkinointi- ja myyntitehtävissä toimiville kuten markkinointiassistenteille, myyjille, tapahtumakoordinaattorille, sosiaalisen median vastaaville ja yrittäjille.


Koulutuksen sisältö

Tutkinto sisältää yhden pakollisen tutkinnon osan; liiketoiminnan tehtävissä toimiminen ja kaksi vapaavalintaista tutkinnon osaa.Opinnot suunnitellaan jokaiselle henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan.


Käytännön toteutus

Koulutus on joustavaa monimuoto-opiskelua, jossa vuorottelevat lähiopetus, verkko-opetus ja opitun soveltaminen omassa työssä tai harjoittelupaikassa. Koulutus sisältää 8 - 12 lähipäivää, joita on pääsääntöisesti kaksi päivää kuukaudessa. Lähipäivät ovat arkisin klo 9-16. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena (maksuton, kysy oppisoimuspaikkaa oman alueesi oppisopimustoimistosta) tai omaehtoisena, jolloin hinta on 450 euroa.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen www.careeria.fi -verkkosivujen kautta.


Koulutusaika

0


Koulutusaika

Kaupan ja myynnin ala


Koulutusaika

822 Oppisopimus, lisäkoulutus (Careeria)


Koulutusaika

virpi.ahtikivi@careeria.fi


Koulutusaika

Kyllä


Koulutusaika

HER-52014 Liiketoiminnan AT, Markkinointiviestintä


Koulutusaika

Ei


Koulutusaika

Ei

Hakeminen


Kenelle?

Uusi tutkinto soveltuu monialaisiin asiakaslähtöisiin markkinointi- ja myyntitehtävissä toimiville kuten markkinointiassistenteille, myyjille, tapahtumakoordinaattorille ja yrittäjille.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto - Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto - Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala täytä seuraavat tiedot: