Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto


Koulutusaika

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto


Koulutusaika

Erikoisammattitutkinto


Koulutuksen hyödyt

Haluatko kehittyä kiinteistönhoidon, kotityöpalvelujen tai puhtausalan asiantuntijaksi tai esimieheksi? Jos vastasit kyllä, tämä tutkinto on sinulle. Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto antaa sinulle osaamista vastuualueesi palvelutuotannon suunnitteluun ja johtamiseen sekä asiakkuuksien ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on vankka osaaminen palvelun laadun kehittämisessä asiakaskohteessa ja tiedät, miten johtaa vastuualueesi toiminnan kannattavuutta. Tutkinto antaa sinulle hyvät valmiudet esimiestyöhön kiinteistönhoidossa, kotityöpalveluissa tai puhtausalalla. Saat esimiestyössä tarvittavia tietoja ja taitoja sekä työkaluja esimiestyön haasteisiin. Osaat organisoida henkilöstön perehdytyksen sekä kehittää niin omaa kuin työyhteisösikin osaamista. Tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden erikoistua esim. ekotehokkuuden tai monipalvelujen johtamiseen, kiinteistön toimivuuden ja toimintakunnon arviointiin, puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen kehittämiseen tai mitoittamiseen ja myyntiin. Edupolissa tutkintosi suorittamista ovat ohjaamassa alan vankat ammattilaiset.


Koulutuksen sisältö

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä (osp). Tutkinto muodostuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta (150 osp) ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta (30 osp).

Pakolliset tutkinnon osat

  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen suunnitteleminen ja johtaminen
  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen henkilöstön ja osaamisen johtaminen

Valinnaiset tutkinnon osat

  • Ekotehokkuuden johtaminen
  • Kiinteistön toimivuuden ja toimintakunnon arviointi
  • Monipalvelujen johtaminen 
  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen kehittäminen
  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen mitoittaminen ja myynti

Käytännön toteutus

Koulutukseen on jatkuva haku ja sen voi aloittaa yksilöllisesti sovittuna ajankohtana.

Koulutus toteutetaan työn ohessa. Se koostuu lähiopetuksesta, etäopiskelusta sekä työssäoppimisesta omalla työpaikalla. Lähiopinnot ovat kaksi kertaa kuukaudessa joko klo 12 - 16 tai 9 - 16. Koulutuksen kesto on noin 1 - 1,5 vuotta. Opiskelija voi osallistua lähipäiviin Helsingin, Vantaan tai Porvoon toimipisteissä.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilokohtainen osaamisen kehittamissuunnitelma (HOKS) jossa huomioidaan opiskelijan aiempi koulutus ja työkokemus.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Jätä hakemus koulutukseen heti. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja olemme yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, tai hakuajan umpeuduttua. Koulutuksen aloittaminen suunnitellaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa. Hakijan on oltava työsuhteessa. Työtunteja tulee olla vähintään 25 tuntia viikossa. Työnantaja maksaa opiskelujen ajan opiskelijalle vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan.


Koulutusaika

0


Koulutusaika

Puhtaus- ja kotityöpalvelualat,Kiinteistöpalveluala


Koulutusaika

824 Oppisopimus, lisäkoulutus (muu kuin Careeria)


Koulutusaika

Tanja.Rahijarvi@careeria.fi


Koulutusaika

Kyllä


Koulutusaika

HER-51016/001


Koulutusaika

Ei


Koulutusaika

Ei

Hakeminen


Kenelle?

Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka työskentelevät esimiehinä puhtaus-, kiinteistö- tai kotityöpalvelualalla. Heillä tulee olla puhtaus-, kiinteistö- tai kotityöpalvelualan peruskoulutus ja / tai riittävä työkokemus alalta.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: