Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
23.9.2019
   
Vantaa
Ammatilliset perustutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto


Koulutusaika

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto


Koulutusaika

Perustutkinto


Koulutuksen hyödyt

Puhtausala on siisti juttu!

Puhtausalalla työskentelet siivoojana ja työ on itsenäistä ja vaihtelevaa. Tämän koulutuksen aikana saat valmiudet toimia siivousalan tehtävissä vanhustenhoitolaitoksissa tai muissa vastaavissa hoitolaitoksissa. Sinulla on myös mahdollisuus suuntautua kotisiivoukseen tai muiden kodinomaisten hoitolaitosten mm. päiväkotien siivoukseen.

Careeriassa sinua ovat ohjaamassa alojen huippuosaajat. Olemme kouluttaneet alalle ammattilaisia jo kolmenkymmenen vuoden ajan.


Koulutuksen sisältö

Opintojen ohjaus, siivoustekniikka, asiakaspalvelu, työturvallisuus, ympäristöhuolto, viestintä, ravitsemus ja hyvinvointi, tietotekniikka, työelämätieto ja työssäoppiminen siivoustehtävissä vanhustenhoitolaitoksissa.

Koulutuksen aikana suoritetaan Hätäensiapukoulutus.

Koulutuksen aikana on mahdollista saada tukea suomen kieleen, atk-taitoihin tai muuhun oppimiseen.

Koulutuksen aikana suoritetaan yksi tutkinnon osa Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta, Ylläpitosiivouspalvelut (30 osp) tai Kotisiivouspalvelut (30 osp). Lisäksi suoritetaan paikallinen tutkinnon osa Suomalaisessa työelämässä toimiminen (15 osp), joka sisältää työelämän perustaitoja.


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 23.9.2019 - 8.4.2020 ja se toteutuu päiväopiskeluna. Koulutus on päätoimista ja se sisältää lähi- ja etäopetusta sekä työssäoppimista. Koulutusaika on pääsääntöisesti klo 9 - 15 päivittäin Careerian Vantaan toimipisteessä Tikkurilassa. Koulutuksesta noin puolet on työssäoppimista, jona aikana suoritetaan näytöt.

Koulutuksen aikana on lomajaksot 14. - 20.10.2019, 23.12.2019 - 6.1.2020 ja 17.- 23.2.2020

Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) koulutuksen suorittamiseksi.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Hakuaika päättyy 30.8.2019. Hae koulutukseen Uudenmaan Te-toimiston kautta tai täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.tepalvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 686988)

Koulutukseen valitaan 18 henkilöä. Mikäli sinulla on asiakaspalveluhenkisyyttä ja riittävä suomen kielen taito, pystyt fyysiseenkin työhön ja itsenäiseen työskentelyyn, laita hakemusta koulutukseen.

Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään yhteistyössä Te–toimiston kanssa.

Hakijoiden haastattelut pidetään ensisijaisesti 4.9.2019.

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi


Koulutusaika

0


Koulutusaika

Puhdistus- ja kotityöpalvelut


Koulutusaika

811 Työvoimakoulutus, Careeria


Koulutusaika

pia.laurila@careeria.fi


Koulutusaika

Kyllä


Koulutusaika

VAN-51022/016/tv/puki


Koulutusaika

Ei


Koulutusaika

Ei

Hakeminen


Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet puhtausalan tehtävistä.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: