Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Kiinteistöpalvelujen perustutkinto toimitilahuoltaja
Koulutusaika

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto


Koulutusaika

Perustutkinto


Koulutuksen hyödyt

Toimitilahuoltaja on avainasemassa, kun puhtaus on siisti juttu. Hän toimii erilaissa puhdistuspalveluja ja tukipalveluja tuottavissa organisaatioissa tehden erilaisia puhtauteen ja asiakastyöhön liittyviä tehtäviä. Joustavuus, ripeys, ihmisläheisyys ja erilaisten ihmisten kanssa toimeen tuleminen ovat toimitilahuoltajan hyviä ominaisuuksia. Toimitilahuoltajalta vaaditaan hyviä ihmissuhdetaitoja, hygieenisen työskentelyn, töiden suunnittelun sekä innovoinnin taitoja.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto antaa sinulle toimitilahuoltajan perusammattitaidon. Tutkinnon suorittamisen jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet edetä alan vaativimpiin työtehtäviin.

Edupolissa opiskeleminen on siisti juttu ja tarjoaa eväitä elämään! Olemme kouluttaneet alalle ammattilaisia jo kolmenkymmenen vuoden ajan.


Koulutuksen sisältö

Koulutus on tutkintoon valmistava koulutus. Opetus- ja tutkintokieli on suomi. Hyödynnämme opinnoissa Edupolin opintotarjotinta ja koulutuksen voit suorittaa joustavasti oman työn ohella. Tämä koulutus sisältää suomen kielen opetusta ja koulutuksen alussa pidetään kielitestit.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen perustutkinnossa on kolme osaamisalaa, joista toimitilahuollon osaamisala on yksi. Toimitilahuollon osaamisalalta valmistuu toimitilahuoltajia.

Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä (osp). Tutkinto muodostuu kaikille pakollisesta (15 osp), osaamisalalle pakollisista (60 osp), valinnaisista (70 osp) ja yleisistä tutkinnon osista (35 osp).

Kaikille pakollinen tutkinnon osa

  • Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen

Toimitilahuollon pakolliset tutkinnon osat

  • Perussiivouspalvelut
  • Ylläpitosiivouspalvelut

Lisäksi valitaan Valinnaisia tutkinnon osia. Katso lisää ePerusteista.

Perustutkintoihin kuuluvat yhteiset tutkinnon osat, joita ovat

  • Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen
  • Matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen
  • Yhteiskunta- ja työelämäosaaminen

Tutkinnon perusteet: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/4221361/reformi/tiedot


Käytännön toteutus

Koulutukseen on jatkuva haku ja sen voi aloittaa yksilöllisesti sovittuna ajankohtana.

Koulutus toteutetaan työn ohessa. Se koostuu lähiopetuksesta, etäopiskelusta sekä työssäoppimisesta omalla työpaikalla. Lähiopinnot ovat n. kerran viikossa klo 12.30 - 16.30. Koulutuksen kesto on n. 1,5 vuotta.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiempi osaaminen, koulutus ja työkokemus. Näytöt suoritetaan koulutuksen edetessä. Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona eli osaamisesi osoitat aidoissa työelämän tilanteissa omalla työpaikallasi, jolloin kirjallisia kokeita ja tenttejä ei ole.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Jätä hakemus koulutukseen heti. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja olemme yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä tai hakuajan umpeuduttua. Koulutuksen aloittaminen suunnitellaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa. Työtunteja tulee olla vähintään 25 tuntia viikossa. Työnantaja maksaa opiskelujen ajan opiskelijalle vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan.

Hakijoilta edellytetään alalle soveltuvuutta, kuten esim. alan vaatimaa terveyttä ja toimintakykyä. Lisäksi hakijan on oltava työsuhteessa. Jos työpaikkaa ei ole opiskelija hankkii sen itse.


Koulutusaika

0


Koulutusaika

Puhdistus- ja kotityöpalvelut


Koulutusaika

823 Oppisopimus, perustutkinnot (muu kuin Careeria)


Koulutusaika

pia.laurila@careeria.fi


Koulutusaika

Kyllä


Koulutusaika

HER-51022/003


Koulutusaika

Ei


Koulutusaika

Ei

Hakeminen


Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu puhdistuspalvelualalla työskenteleville, jotka haluavat suorittaa perustutkinnon ja kehittää ammatillista osaamistaan uudelle tasolle. Hakijoilta edellytetään sitoutumista suorittaa näyttötutkinto työn ohessa. Koulutukseen osallistuvalta edellytetään työpaikkaa, jonne voidaan tehdä oppisopimus. Oppisopimuksella opiskelu on maksutonta.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: