Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
marker Hakuaika käynnissä
   
Porvoo
Ammatilliset perustutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Kodinhuoltaja
Koulutusaika

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto


Koulutusaika

Perustutkinto


Koulutuksen hyödyt

Kodinhuoltaja toimii kodeissa ja kodinomaisissa laitoksissa tehden erilaisia kodin työtehtäviä. Kodinhuoltaja on kodinhengetär tuoden apua arjen askareisiin. Joustavuus, ihmisläheisyys ja erilaisten ihmisten kanssa toimeen tuleminen ovat kodinhuoltajan hyviä ominaisuuksia. Kodinhuoltajalta vaaditaan kodin erilaisten tehtävien osaamisen lisäksi ihmissuhdetaitoja, hygieenisen työskentelyn, töiden suunnittelun sekä innovoinnin taitoja.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto antaa sinulle kodinhuoltajan perusammattitaidon. Edupolissa opiskeleminen maistuu hyvältä ja tarjoaa eväitä elämään! Olemme kouluttaneet alalle ammattilaisia jo kolmen kymmenen vuoden ajan. Opiskelijoidemme ruokaohjeita eri kulttuureista on koottu Edupolin nettikeittokirjaan. Tutustu keittokirjan ohjeisiin sekä tarinoihin, jotka kertovat mm. Edupolin catering-alan ja kotityöpalvelualan opiskelusta. http://keittokirja.edupoli.fi/


Koulutuksen sisältö

Koulutus on tutkintoon valmistava koulutus, jonka laajuus on minimissään 180 opintopistettä. Opetus- ja tutkintokieli on suomi. Hyödynnämme opinnoissa Edupolin opintotarjotinta.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen perustutkinnossa on kolme osaamisalaa, joista kotityöpalvelujen osaamisala on yksi. Kotityöpalvelujen osaamisalalta valmistuu kodinhuoltajia.

Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä (osp). Tutkinto muodostuu kaikille pakollisesta (15 osp), osaamisalalle pakollisista (60 osp), valinnaisista (70 osp) ja yleisistä tutkinnon osista (35 osp).

Kaikille pakollinen tutkinnon osa

  • Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen

Kodinhuoltajan pakolliset tutkinnon osat

  • Avustamis- ja asiointipalvelujen tuottaminen
  • Kotisiivouspalvelujen tuottaminen

Lisäksi valitaan Valinnaisia tutkinnon osia. Katso lisää ePerusteista. https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/4221361/reformi/tiedot

Perustutkintoihin kuuluvat yhteiset tutkinnon osat, joita ovat

  • Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen
  • Matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen
  • Yhteiskunta- ja työelämäosaaminen

Käytännön toteutus

Koulutukseen on jatkuva haku ja sen voi aloittaa yksilöllisesti sovittuna ajankohtana.

Koulutus toteutetaan työn ohessa. Se koostuu lähiopetuksesta, etäopiskelusta sekä työssäoppimisesta omalla työpaikalla. Lähiopintoja on noin 2 kertaa kuukaudessa klo 13.00 - 16.30. Koulutuksen kesto on n. 1,5 vuotta.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Jätä hakemus koulutukseen heti. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja olemme yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä tai hakuajan umpeuduttua. Koulutuksen aloittaminen suunnitellaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa. Työtunteja tulee olla vähintään 25 tuntia viikossa. Työnantaja maksaa opiskelujen ajan opiskelijalle vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan.

Hakijoilta edellytetään alalle soveltuvuutta, kuten esim. alan vaatimaa terveyttä ja toimintakykyä. Lisäksi hakijan on oltava työsuhteessa. Jos työpaikkaa ei ole opiskelija hankkii sen itse.


Koulutusaika

0


Koulutusaika

Puhtaus- ja kotityöpalvelualat


Koulutusaika

821 Oppisopimus, perustutkinnot (Careeria)


Koulutusaika

Camilla.Lindberg@careeria.fi


Koulutusaika

Kyllä


Koulutusaika

AMT-51023/001_Kohu


Koulutusaika

Ei


Koulutusaika

Ei

Hakeminen


Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu kotityöpalveluissa ja kodinomaisissa laitoksissa työskenteleville, jotka haluavat suorittaa perustutkinnon ja kehittää ammatillista osaamistaan uudelle tasolle. Hakijoilta edellytetään sitoutumista suorittaa näyttötutkinto työn ohessa. Koulutukseen osallistuvalta edellytetään työpaikkaa, jonne voidaan tehdä oppisopimus. Oppisopimuksella opiskelu on maksutonta.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: