Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
21.10.2019
   
Porvoo
Ammatilliset perustutkinnot

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto

Hotelli- ravintola- ja catering-alan perustutkinto tarjoilija
Koulutusaika

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto


Koulutusaika

Ammattitutkinto


Koulutuksen hyödyt

Työskenteletkö tai oletko työskennellyt ravintolassa asiakaspalvelutehtävissä ja haluat syventää osaamistasi sekä ammattitaitoasi? Tule Careeriaan suorittamaan ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto. Tutkinnon jälkeen esittelet, suosittelet ja myyt ruokia, juomia ja muita tuotteita ammattimaisesti vaihtelevissa työtilanteissa.

Careeriassa opiskeleminen maistuu hyvältä ja tarjoaa eväitä elämään!


Koulutuksen sisältö

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon laajuus on 120 osaamispistettä (osp).

Pakolliset tutkinnon osat

  • Ravintolan tarjoilutyössä toimiminen, 40 osp
  • Ruokaravintolassa toimiminen, 45 osp

Valinnaiset tutkinnon osat

  • Juhlapalvelussa toimiminen, 20 osp
  • Tilaustarjoilussa toimiminen, 20 osp

Katso lisää tutkinnon perusteista: https://eperusteet.opintopolku.fi/eperusteet-service/api/dokumentit/5734131

Ravintolan asiakaspalvelun osaamisalan suorittanut tarjoilija osaa

  • esitellä, suositella, myydä ja tarjoilla ravintolan ruoka- ja juomatuotteita
  • palvella asiakkaita oma-aloitteisesti, ystävällisesti ja vastuuntuntoisesti sekä toimia yrityksen liikeidean ja palvelukulttuurin mukaisesti
  • kertoa asiakkaille myytävien ruoka-annosten raaka-aineet ja valmistustavat
  • palvella erikoisruokavalioita tarvitsevia asiakkaita
  • käsitellä maksuvälineitä, tehdä myyntitilitykset ja toimia kannattavasti
  • käyttää tarkoituksenmukaisia työmenetelmiä, koneita ja laitteita.

Käytännön toteutus

Koulutus on työelämään painottuva ja lähiopetuspäiviä on noin kaksi kertaa kuukaudessa. Koulutus on suunniteltu ja se toteutetaan yhteistyössä Porvoolaisten ravintoloiden kanssa.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) jossa huomioidaan opiskelijan aiempi koulutus ja työkokemus.

Näytöt suoritetaan koulutuksen edetessä henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Hakijoilta edellytetään alalle soveltuvuutta, kuten esim. alan vaatimaa terveyttä ja toimintakykyä. Opetuskieli on suomi, joten suomen kielen taidon tulee olla riittävä.

Edellytykset ammattiin:

  • Alan perusopintoja suoritettuna ja työkokemusta tai pidempiaikainen työkokemus ravintolan asiakaspalvelutyöstä
  • Halu täydentää ja syventää ammatillista osaamista

Hakijoihin ollaan yhteydessä hakuajan päätyttyä ensisijaisesti sähköpostitse.

Jokainen hakija haastatellaan ja opiskelijavalinnat tehdään haastattelujen perusteella.


Koulutusaika

0


Koulutusaika

Catering-ala


Koulutusaika

842 VOS, Ammatillinen lisäkoulutus


Koulutusaika

mirja.martin@careeria.fi


Koulutusaika

Kyllä


Koulutusaika

POM-51027/001


Koulutusaika

Ei


Koulutusaika

Ei

Hakeminen


Kenelle?

Koulutus on suunnattu henkilöille, joilla on ravintola-alan perusopintoja suoritettuna sekä työkokemusta tai pidempiaikainen työkokemus ravintolan asiakaspalvelutyöstä.

Tutkinto / todistus

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: