Erikoisammattitutkinnot

Saattohoitaja (EAT) | Vanhustyön erikoisammattitutkinto

Careeria, Verkossa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Saattohoitaja (EAT) | Vanhustyön erikoisammattitutkinto

Syvennä osaamistasi saattohoitotyössä

Vanhustyön erikoisammattitutkinnon, saattohoitoon keskittyvän osaamisalan suorittaneena osaat toteuttaa palliatiivista hoitotyötä sekä kohdata palliatiivista hoitoa tarvitsevan, kuolevan ihmisen sekä hänen läheisensä.

Osaat tehdä kokonaisarvion omalla vastuualueellasi palliatiivista hoitotyötä ja saattohoitotyötä varten. Suunnittelet ja toteutat hoitoa moniammatillisessa työryhmässä. Otat huomioon ihmisen perustarpeet, sairaudet sekä palliatiivisen tai saattohoidon erityispiirteet ja muun oireenmukaisen ja kokonaisvaltaisen hoidon.

Koulutuksessa opit arvioimaan ja kehittämään elämän loppuvaiheen hoitoa. Opit keskustelemaan kuolevan elämästä ja tukemaan surun eri vaiheissa hoidettavaa ja hänen läheisiään. Arvioit  myös voimavarojasi sekä toimintaasi saattohoitajana.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu kokeneille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöille, jotka työskentelevät saattohoidossa tai haluavat suuntautua saattohoitotyöhön.

Käytännön toteutus

Vanhustyön erikoisammattitutkinto toteutetaan verkkokoulutuksena. Verkkoluentoja on 1–3 kertaa kuukaudessa. Lisäksi koulutukseen sisältyy itsenäisesti tehtäviä kehittämistehtäviä, joiden avulla kehitetään oman työpaikan toimintaa.

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Saattohoitaja (EAT) | Vanhustyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu