Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto - Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
25.9.2019
   
Vantaa
Ammatilliset perustutkinnot

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto - Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto


Koulutusaika

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto


Koulutusaika

Erikoisammattitutkinto


Koulutuksen hyödyt

Kehittämällä uusia palveluja ja elämyksellisyyttä varmistat paikkasi kehityksen kärjessä! Hae uutta potkua toimintaan kehittämällä osaamistasi mm. tuotteistamisessa, palvelumuotoilussa tai brändin rakentamisessa. Tule kehittämään omaa organisaatiotasi innovatiivisessa joukossa ja verkostoidu muiden kehittäjien kanssa. Hae koulutukseen nyt ja vahvista osaamistasi oman alasi innovatiivisena toimijana!


Koulutuksen sisältö

Koulutuskokonaisuus tarjoaa oivan mahdollisuuden tuotekehittämiseen ja palveluinnovaatioiden luomiseen juuri sinun työssäsi. Lähtökohtana on oman organisaation toiminnan kehittäminen yhdessä muiden alan toimijoiden kanssa.

Hakeutujan on mahdollisuus hakea oppisopimusrahoitusta. Ota yhteyttä alueesi oppisopimustoimistoon ja kysy oppisopimuspaikkaa.


Käytännön toteutus

Opinnot toteutetaan joustavasti monimuoto-opiskeluna, jossa vuorotttelevat verkko-opiskelu, valmennuspäivät ja työpaikalla tapahtuva oppiminen. Tuotekehitystyön asiantuntijoiden avulla kehität osaamistasi ja ryhmässä tuette toisianne kehittämisponnistusten suunnittelussa ja toteuttamisessa. kehittämistöitä eteenpäin. Vastuukouluttaja valmentaa ja tukee sinua koko opintojen ajan kaikissa opintoihin liittyvissä asioissa. Opiskelet oppisopimuksella, joka on joustava ja käytännönläheinen tapa kehittää osaamista omassa työssä. Opit ja hyödyt saat käyttöösi heti!

Opintojen sisältöjä ovat mm.

Palvelumuotoilu, digitalisaatio tuotekehitystyössä, projektinhallinta, asiakaskokemuksen johtaminen, tuotteistaminen ja palvelupolut.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Opiskelijat valitaan työtehtävien ja haastattelujen perusteella.


Koulutusaika

550


Koulutusaika

Yrittäjyys ja innovointi


Koulutusaika

842 VOS, Ammatillinen lisäkoulutus


Koulutusaika

Jouni.Kahila@careeria.fi


Koulutusaika

Kyllä


Koulutusaika

56007/2


Koulutusaika

Ei


Koulutusaika

Ei

Hakeminen


Kenelle?

Jatkuvasti muuttuva ja kehittyvä toimintaympäristö haastaa kehittämään, monipuolistamaan ja uudistamaan tarjontaa eri asiakasryhmien tarpeet huomioon ottaen. Careerian suunnittelemassa koulutuksessa saat hyvät valmiudet erilaisten innovatiivisten ratkaisujen ja palveluiden luomiseen. Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto soveltuu hyvin organisaation tuotteiden ja palvelujen kehittämisessä toimiville henkilöille, alan esimiehille ja projektipäälliköille, tai uutta liiketoimintaa käynnistäville yrittäjille.

Tutkinto / todistus

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto - Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto - Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: