Sivuston käyttötapa: Mobiili

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto


Koulutusaika

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto


Koulutusaika

Erikoisammattitutkinto


Käytännön toteutus

Koulutus on ilta- ja monimuoto-opiskelua, joka koostuu lähi- ja etäopiskelusta. Lähiopintoja on noin 2-4 iltana kuukaudessa lukujärjestyksen mukaisesti. Koulutuksen kesto voi vaihdella henkilökohtaistamissuunnitelman mukaan. Mikäli olet aloittanut turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon suorittamisen ennen 1.6.2017 ja suorittaminen on kesken, tutkinnon suorittaminen voidaan toteuttaa vanhojen tutkinnon perusteiden (21/011/2003) mukaisesti 31.5.2020 mennessä. Jos olet uusi tutkinnon suorittaja, tutkinto toteutetaan uusien tutkinnon perusteiden (OPH-539-2017) mukaisesti.

Seuraava alkava tutkinnon osa, johon ehdit vielä joustavasti mukaan on Turvallisuusteknininen suunnittelu ja projektinhallinta.

Hae nyt! Aloitus 27.2.2020.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja oppivelvollisuuden suorittanut sekä rehellinen ja luotettava, mielellään turvallisuusalan koulutusta ja kokemusta omaava henkilö. Hakijalta edellytetään myös tietotekniikan perusteiden osaamista. Hakijalta edellytetään nuhteetonta taustaa.


Koulutusaika

550


Koulutusaika

Turvallisuus


Koulutusaika

842 VOS, Ammatillinen lisäkoulutus


Koulutusaika

teemu.aartiala@careeria.fi


Koulutusaika

Ei


Koulutusaika

30798/9


Koulutusaika

Ei


Koulutusaika

Ei

Hakeminen


Kenelle?

Turvallisuusvalvojan koulutus sopii sinulle, joka toimit yrityksen tai laitoksen turvallisuudesta vastaavana henkilönä, suojelujohtajana tai turvallisuuspäällikkönä tai aiot hakeutua kyseisiin tehtäviin. Koulutuksen tavoitteena on kehittää turvallisuusalan osaamistasi niin, että voit toimia turvallisuusalan esimiestehtävissä tai esimerkiksi vartioimisliikkeen vastaavana hoitajana.

Tutkinto / todistus

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: