Sivuston käyttötapa: Mobiili

Valmentava ohjaaja -koulutus | Liiketoiminnan ammattitutkinnon osa

Careeria
Yhteenveto
suomi
7.9.2022
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammattitutkinnot
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Valmentava ohjaaja -koulutus | Liiketoiminnan ammattitutkinnon osa

Perehdyttäminen ja työnopastaminen välityömarkkinoiden ohjaajille ja työvalmentajille!

Välityömarkkinoilla toimivissa organisaatioissa työntekijät ja asiakkaat vaihtuvat usein ja heidän ohjaaminen ja perehdyttäminen oleellinen osa arkea. Uusien työntekijöiden ja asiakkaiden koulutus- ja työhistoria, sekä joskus haasteellisetkin elämäntilanteet tuovat lisähaastetta työn ohjaamiseen.

Valmentavan ohjaajan koulutus antaa eväitä oman työn tekemiseen, luo uutta osaamista ohjaamiseen ja perehdyttämiseen sekä työntekijän tai asiakkaan jatkopolkujen avaamiseen. Koulutus soveltuu niin uusille kuin kokeneille työpajaohjaajille ja työhönvalmentajille.

Uudet pajavalmentajat, työpaikkakouluttajat ja työpaikkaohjaajat hankkivat tietoja ja taitoja, joiden avulla oma rooli ja osaaminen ohjaustyössä vahvistuu. Kokeneet työhönvalmentajat ja muut ohjaamisen konkarit hankkivat koulutuksen aikana vahvistusta osaamiseensa.

Kenelle?

Koulutus sopii sinulle, joka työskentelet työpaja- ja tukityöpaikkojen ohjaus- ja valmennustehtävissä välityömarkkinoilla.

Käytännön toteutus

Koulutuspäivät ovat verkossa. Hyödynnämme Moodle-verkko-oppimisympäristöä ja Teams-yhteyksiä. Kouluttajamme auttaa ja ohjaa koulutuksessa hankitun osaamisen viemisessä arkityöhön.

Osaaminen osoitetaan näyttöinä omissa työtehtävissä. Näytöt arvioi oman työpaikan edustaja.

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valmentava ohjaaja -koulutus | Liiketoiminnan ammattitutkinnon osa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Valmentava ohjaaja -koulutus | Liiketoiminnan ammattitutkinnon osa täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)