Sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakkaat Haukut


Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute on kouluttanut koira-alan ammattilaisia jo vuodesta 2003. Dog Oriented Institute osallistuu kuitenkin myös Suomessa järjestettävien koulutusten tekemiseen tuomalla ulkomaisen osaamisen mukaan myös Suomeen.

Dog Oriented Instituten toiminta on koiralähtöistä ja etenee aina koirien ehdoilla. Koira huomioidaan eläimenä eikä toiminnassa koskaan käytetä rangaistuksia tai pelottelua. Vain palkitsemalla ja hyviä kokemuksia koiralle antavilla keinoilla pääsee pysyviin tuloksiin. Silloin koirallakin on mahdollisuus onnelliseen elämään.

Dog Oriented Institute on ainoa yritys Suomessa, joka on hyväksytty Pet Dog Trainers of Europen (PDTE) täysjäseneksi. 

Koira-alasta ammatti

Dog-Oriented Instituten ammattilaiskoulutukset on tarkoitettu niille, jotka näkevät itsensä tulevaisuudessa työskentelemässä koirien kanssa. Tai niille, jotka jo työskentelevät koirien kanssa, mutta haluavat uutta näkemystä ja uusia taitoja helpottamaan työtään. Ammattilaiskoulutus on myös niille, jotka haluavat parhaan osaamisen omien koirien kanssa.

Koulutusohjaajakoulutus sekä Ongelmakoirakouluttajan ja käyttäytymisneuvojan koulutus on suunniteltu siten, että valmistuttuasi sinulla on osaamista lähteä todella tekemään töitä koirien kanssa. Koulutukset voi suorittaa intensiivi-, viikonloppu- tai verkkokoulutuksena. Koulutukset sopivat suoritettavaksi aikuiskoulutuksena ja esimerkiksi työn ohessa. Koulutukset on mahdollista suorittaa myös englanniksi ja ne ovat kansainvälisesti arvostettuja.

Dog-Oriented Instituten ammattilaiskoulutusten suorittaminen luetaan hyväksi useissa oppilaitoksissa, jos haluat lähteä suorittamaan Eläintenkouluttajan virallista koulutusta. Koulutukset ovat myös olleet apuna ko. koulutukseen pääsyyn.

Haluatko lisätietoa Dog Oriented Instituten koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Dog Oriented Instituten koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää koulutuksen järjestäjälle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Opiskelijahaastattelu

Kokemuksia koirakoulusta

Kokemuksia koirakoulusta

Lue lisää Dog Oriented Institute

Minkälaista on opiskella koirakoulussa? Lue kahden koirakoulun entisen opiskelijan haastattelut!

Dog Oriented Institute kouluttaa koiralähtöisesti niin yksittäisiä koiranomistajia kuin alan ammattilaisia tai alalle aikovia – ymmärryksellä ja kokemuksella. 


Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Koiralähtöinen kasvattaja, aikuiskoulutus Useita (2)
Koirien koulutusohjaaja, aikuiskoulutus Useita (2)
Koirien koulutusohjaaja, aikuiskoulutus (verkko-opiskelu) Verkko- tai etäopiskelu
Ongelmakoirakouluttaja ja käyttäytymisneuvoja, aikuiskoulutus Useita (2)
Ongelmakoirakouluttaja ja käyttäytymisneuvoja, aikuiskoulutus (verkko-opiskelu) Verkko- tai etäopiskelu

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Dog Oriented Institute? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Dog Oriented Institute

Tunturikatu 4
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
doi.fi

Arvioinnit

Emilia   |   27.4.2017
Loistava jatkokoulutus koulutusohjaajan koulutukseen! Koulutuksissa käsitellään koiraa ja koiran käytöstä laajasti ja käytännönläheisesti. Opiskelutahti on sopiva, jonka lomassa pystyy työskentelemään normaalisti. Koulutuksessa käsitellään kaikkia koiran käytökseen vaikuttavia tekijöitä, kuten esimerkiksi koiran perimää, omistajan käytöstä, r...
Näytä kokonaan
          (5)
Hanna K.   |   5.9.2015
Kokonaisvaltainen koiralähtöinen lähestymistapa koirien maailmaan. Koulutus on avannut silmäni ja saanut ajattelemaan asioita uudella tavalla. Oppeja voi soveltaa laajemminkin elämään ylipäätänsä. Rakkaus = hyvinvointi. Suosittelen lämpimästi!
          (5)
Kata   |   3.9.2015
Oppii oikeasti koirien hyvinvoinnin kannalta tärkeitä asioita, ja ei ole pakko edes olla omaa koiraa pärjätäkseen kurssilla.
          (5)
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Dog Oriented Institute täytä seuraavat tiedot: