Sivuston käyttötapa: Mobiili

Koirien koulutusohjaaja, aikuiskoulutus

Dog Oriented Institute
Yhteenveto
Pituus: Kysy lisätietoja
Opiskelukieli: suomi, englanti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Aloitus: Kysy lisätietoja
   
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Paikkakunta: Helsinki, Verkko- tai etäopiskelu
Koulutustyyppi: Ammatillinen koulutus

Koirien koulutusohjaaja, aikuiskoulutus

Koiralähtöinen koulutusohjaaja

Koiralähtöinen koulutusohjaajakoulutus

Dog-Oriented Instituten koiralähtöisen koulutusohjaajakoulutuksen voit suorittaa viikonloppuopiskeluna, intensiiviopiskeluna tai verkkokoulutuksena. Erityisesti viikonloppuopiskelu ja verkkokoulutus soveltuvat suoritettavaksi aikuiskoulutuksena, jolloin opiskelun voi suorittaa työn ohessa.

Aikuiskoulutus soveltuu sinulle, joka haluat vahvistaa ja täydentää aiempaa ammattiosaamistasi tai kouluttautua uudelle alalle. Opinnot voi suorittaa myös esimerkiksi oman harrastuksen tueksi.

Koulutus pitää sisällään niin teoriaa kuin käytäntöäkin. Jaksojen välillä on lisäksi kotitehtäviä ja käytännön harjoittelua. Lopputyönä suoritetaan käytännön näyttö koirien kanssa ja itsesuunniteltujen omien kurssien vetäminen.

Koulutuksen voi suorittaa suomeksi tai englanniksi riippuen siitä, missä koulutusta suorittaa. Opiskelun kokonaisopintopisteet ovat 9.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa opiskellaan mm. seuraavia aiheita:

 • Koiran alkuperä ja koira eläimenä
 • Hyvä johtajuus on vanhemmuutta
 • Oman kehon käyttö koulutuksessa
 • Kurssien suunnittelu ja käytännön osaamisen näyttö
 • Rauhoittavat signaalit
 • Rotutietoutta
 • Virikkeistäminen
 • Koiran oppiminen
 • Ihmisten kouluttaminen
 • Onnistuneen oppimisen osa-alueet
 • Koiran stressikäyttäytyminen

Hakeminen ja kelpoisuus

Lisätietoja ja ilmoittautumiset yhteydenottolomakkeella tai puh +358 50 504 2109

Koulutus/todistus

Koirien koulutusohjaajan koulutus. Koulutuksesta saa todistuksen.

Kustannukset

Koulutuksen kokonaishinta on kaikissa koulutustavoissa 2100 euroa. Maksun (2100 €) voi suorittaa yhdessä erässä tai sen voi maksaa kuukausierissä seuraavasti:

 • Viikonloppukoulutuksen hinta erissä ja se määräytyy koulutuksen pituuden mukaan. Kuukausimaksuihin lisätään laskutuslisä 10 euroa/lasku.
 • Intensiivikoulutuksen kokonaishinta jaetaan osiin tapaamiskertojen mukaan. Maksuihin lisätään laskutuslisä 10 euroa/lasku.
 • Myös verkkokurssin voi maksaa kuukausierissä, joka on 210 euroa/kk + 10 euron laskutuslisä/lasku.

Poikkeavista maksujärjestelyistä sovitaan erikseen.

Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, lopputyön käytännön ja teorian seurannan arviointeineen sekä opiskelun ulkopuolella tapahtuvan tarvittavan ohjauksen ja tietysti todistuksen hyväksytysti suoritetusta koulutuksesta. Lisäksi intensiivi- ja viikonloppu-opiskelussa aamiaisen ja iltapäiväkahvit/-teet leivonnaisineen.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koirien koulutusohjaaja, aikuiskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute on kouluttanut koira-alan ammattilaisia jo vuodesta 2003. Dog Oriented Institute osallistuu kuitenkin myös Suomessa järjestettävien koulutusten tekemiseen tuomalla ulkomaisen osaamisen mukaan myös Suomeen. Dog Oriented Instituten toiminta on koiralähtöistä ja etenee aina koirien ehdoilla. Koira huomioidaan eläimenä eikä...


Lue lisää oppilaitoksesta Dog Oriented Institute ja katso koulutustarjonta täältä

Dog Oriented Institute yhteystiedot

Dog Oriented Institute

Tunturikatu 4
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
doi.fi

Arvostelut

Kata   |   3.9.2015
Oppii oikeasti koirien hyvinvoinnin kannalta tärkeitä asioita, ja ei ole pakko edes olla omaa koiraa pärjätäkseen kurssilla.
          (5)
Mari   |   3.9.2015
Mitä on koiralähtöisyys? Miten antaa koiralle parhaat mahdolliset edellytykset hyvään elämään? Miten auttaa ihmisiä ja heidän koiriaan löytämään yhteisen sävelen? Miten löytää oma ura koirien parista? Koulutus on todella ammattitaitoista, asiantuntevaa ja alansa parasta. Unohtamatta kansainvälisiä kontakteja. Opit näkemään maailman koiran silmin...
Näytä kokonaan
          (5)
Minttu   |   26.8.2015
Koirien koulutusohjaaja koulutus on parasta ikinä. Kurssilla käydään läpi koiralähtöisyyttä ja elämistä koiran kanssa niin, että koirallakin on hyvä olla. Vielä nykypäivänäkin on liian näkyvillä ja helposti saatavilla ohjeita ja koulutusmetodeja, jotka ovat koiralle pahasta. Tällä kurssilla on kuitenkin varmaa se, että kaikki mitä siellä opiskel...
Näytä kokonaan
          (5)
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Koirien koulutusohjaaja, aikuiskoulutus täytä seuraavat tiedot: