Sivuston käyttötapa: Mobiili

Koirien koulutusohjaaja, aikuiskoulutus (verkko-opiskelu)

Dog Oriented Institute
Yhteenveto
Pituus: Viisi kuukautta
Aloitus: Kysy lisätietoja
   
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Paikkakunta: Verkko- tai etäopiskelu
Koulutustyyppi: Ammatillinen koulutus

Koirien koulutusohjaaja, aikuiskoulutus (verkko-opiskelu)

Koirien koulutusohjaaja, aikuiskoulutus (verkko-opinnot)

Koirien koulutusohjaaja, aikuiskoulutus (verkko-opiskelu)

Dog Oriented Instituten koiralähtöisen koulutusohjaajakoulutuksen voit suorittaa verkkokoulutuksena. Verkkokoulutuksesta saa saman osaamisen kuin muistakin koulutuksista.

Aikuiskoulutus soveltuu sinulle, joka haluat vahvistaa ja täydentää aiempaa ammattiosaamistasi tai kouluttautua uudelle alalle. Opinnot voi suorittaa myös esimerkiksi oman harrastuksen tueksi.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Verkkokoulutus koostuu 20, kolme tuntia kestävästä, live webinaarista. Verkkokoulutuksessa käsitellään kaikki samat asiat ja suoritetaan samat kotitehtävät ja lopputyöt kuin normaalilla viikonloppukurssilla. Kotitehtävistä osa ja lopputyökurssi videoidaan palautteita varten.

Webinaarit pidetään keskiviikko-iltaisin alkaen klo 18.00. Koulutus kestää 2 – 3 tuntia / webinaari riippuen illan aiheesta ja osallistujamäärästä. 

Koulutus pitää sisällään niin teoriaa kuin käytäntöäkin. Jaksojen välillä on lisäksi kotitehtäviä ja käytännön harjoittelua. Lopputyönä suoritetaan käytännön näyttö koirien kanssa ja itsesuunniteltujen omien kurssien vetäminen.

Koulutuksen voi suorittaa suomeksi tai englanniksi riippuen siitä, missä koulutusta suorittaa. Opiskelun kokonaisopintopisteet ovat 9.

Koulutuksessa opiskellaan mm. seuraavia aiheita:

 • Koiran alkuperä ja koira eläimenä
 • Hyvä johtajuus on vanhemmuutta
 • Oman kehon käyttö koulutuksessa
 • Kurssien suunnittelu ja käytännön osaamisen näyttö
 • Rauhoittavat signaalit
 • Rotutietoutta
 • Virikkeistäminen
 • Koiran oppiminen
 • Ihmisten kouluttaminen
 • Onnistuneen oppimisen osa-alueet
 • Koiran stressikäyttäytyminen

Hakeminen

Lisätietoja ja ilmoittautumiset yhteydenottolomakkeella tai puh +358 50 504 2109. Ilmoittautua voi myös Dog Oriented Instituten omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Koirien koulutusohjaajan koulutus. Koulutuksesta saa todistuksen.

Kustannukset

Koulutuksen kokonaishinta on kaikissa koulutustavoissa 2100 euroa. Maksun (2100 €) voi suorittaa yhdessä erässä tai sen voi maksaa kuukausierissä. Verkkokurssin voi maksaa kuukausierissä, joka on 210 euroa/kk + 10 euron laskutuslisä/lasku.

Poikkeavista maksujärjestelyistä sovitaan erikseen.

Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, lopputyön käytännön ja teorian seurannan arviointeineen sekä opiskelun ulkopuolella tapahtuvan tarvittavan ohjauksen ja tietysti todistuksen hyväksytysti suoritetusta koulutuksesta. Lisäksi intensiivi- ja viikonloppu-opiskelussa aamiaisen ja iltapäiväkahvit/-teet leivonnaisineen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koirien koulutusohjaaja, aikuiskoulutus (verkko-opiskelu)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute on kouluttanut koira-alan ammattilaisia jo vuodesta 2003. Dog Oriented Institute osallistuu kuitenkin myös Suomessa järjestettävien koulutusten tekemiseen tuomalla ulkomaisen osaamisen mukaan myös Suomeen. Dog Oriented Instituten toiminta on koiralähtöistä ja etenee aina koirien ehdoilla. Koira huomioidaan eläimenä eikä...


Lue lisää oppilaitoksesta Dog Oriented Institute ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Dog Oriented Institute

Tunturikatu 4
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
doi.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Koirien koulutusohjaaja, aikuiskoulutus (verkko-opiskelu) täytä seuraavat tiedot: