Sivuston käyttötapa: Mobiili

Uudistuvan journalismin koulutus | medianomi (ylempi AMK)

Haaga-Helia
Yhteenveto
1–1,5 vuotta
Kevät
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Helsinki
Ylemmät AMK-tutkinnot

Video

Uudistuvan journalismin koulutus | medianomi (ylempi AMK)

Uudistuvan journalismin koulutus sopii sinulle, jolla jo on saavutettuna journalismin tai viestinnän perusosaaminen joko aiempien opintojen tai työkokemuksen kautta (toimittaja, tiedottaja, viestinnän asiantuntija). Tutkinnosta valmistuttuasi olet media-alan kehittäjä ja asiantuntija. Hallitset kehittämisprosessin vaiheet ja osaat hyödyntää alan tutkimustietoa ja trendejä, työskennellä monialaisissa työryhmissä ja verkostoissa sekä tehdä muutosta vaativissa tilanteissa perusteltuja, strategisia päätöksiä. Valmistuneet työskentelevät muun muassa journalismin ja viestinnän kehittämistehtävissä.

Keskityt opinnäytetyönä tehtävään kehittämishankkeeseesi, jonka idean esittelet jo hakuvaiheen ennakkotehtävässä. Kehittämishankkeen halutaan tuottavan uusia tuotteita, liikeideoita tai toimintatapoja työelämään. Perehdyt kehittämismenetelmiin ja valitset hanketta tukevia muita opintoja, esimerkiksi innovaatiomenetelmiä, palvelumuotoilua ja monimediakerrontaa. Opinnäytetyön tekeminen alkaa heti opintojen alussa.

Opettajilla on koulutuksessa valmentava ote. Valmennusryhmissä kunkin opiskelijan aiempaa osaamista hyödynnetään kollegiaalisesti. Tutkinto on suunniteltu suoritettavaksi työn ohessa 1–2 vuodessa henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti. Opiskelu koostuu lähitapaamisista, verkko-opetuksesta, valmennusryhmässä työskentelystä, henkilökohtaisesta ohjauksesta ja itsenäisestä työskentelystä. Lähitapaamiset toteutetaan pääsääntöisesti arki-iltoina ja viikonloppuina. Lähiopetuksen määrä riippuu opiskelijan omista opintovalinnoista.

Hakeminen

Koulutus soveltuu henkilölle, jolla jo on journalismin tai viestinnän alempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto sekä työkokemusta alalta.

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Medianomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Uudistuvan journalismin koulutus | medianomi (ylempi AMK)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Uudistuvan journalismin koulutus | medianomi (ylempi AMK) täytä seuraavat tiedot: