Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan kehittäminen | tradenomi (YAMK) | monimuoto

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2-2,5 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ylemmät AMK-tutkinnot
Liiketoiminnan kehittäminen

Liiketoiminnan kehittäminen | tradenomi (YAMK) | monimuoto

Koulutus vahvistaa liiketoiminnan osaamistasi – saat edellytykset kilpailukyvyn, kasvun ja kansainvälistymisen asiantuntijaksi. Liiketoiminnan kehittämisen koulutuksen keskeisiä teemoja ovat strateginen ajattelu ja muutoksen johtaminen, digitaalisuus muutosvoimana, asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittäminen, kilpailukyvyn johtaminen sekä työelämän tulevaisuus ja työyhteisötaidot.

Hakukelpoisuuden koulutukseen antaa soveltuva korkeakoulututkinto ja tämän jälkeen hankittu vähintään kolmen vuoden työkokemus alalta. Koulutus sopii sinulle, jos haluat kehittyä organisaation suunnittelu-, asiantuntija- ja johtotehtävissä, erilaisten kehittämisprojektien toteuttajana tai yrittäjänä. Ylemmästä ammattikorkeakoulututkinnosta saat pätevyyden tehtäviin, joissa vaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto.

Opintojen sisältö ja toteutus

Liiketoiminnan kehittämisen koulutus on työelämälähtöistä ja tähtää yritysten ja organisaatioiden kilpailukyvyn, kasvun ja kansainvälistymisen edistämiseen. Koulutus tuottaa monipuolista asiantuntijaosaamista organisaation suunnittelu- ja johtotehtäviin, erilaisten kehittämisprojektien toteuttamiseen sekä yrittäjyyteen.

Liiketoiminnan kehittämisen koulutuksen keskeisiä osa-alueita ovat muuttuva työympäristö, johtaminen ja tulevaisuuden työelämätaidot, uudistuvat organisaatiot, kilpailukyvyn johtaminen, liiketoiminnan uudistaminen sekä yrittäjyys

Koulutus toteutetaan ohjattuina verkko-opintoina. Opinnot alkavat orientaatiojaksolla 22.-23.8. Hämeenlinnassa. Opinnot sisältävät verkko-opetusta, pienryhmätyöskentelyä ja itsenäistä työskentelyä. Ryhmät kokoontuvat verkossa keskimäärin kerran kuukaudessa ohjaajan johdolla. Opiskelu kestää 2-2,5 vuotta.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kaksi vuotta tutkinnon jälkeistä työkokemusta siltä alalta, jolle olet hakemassa, tai jolta korkeakoulututkintosi on. Tarkista hakukelpoisuusvaatimukset joko HAMKin sivuilta tai opintopolku.fi -palvelusta. Hakuun liittyy ennakkotehtävä.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK), Master of Business Administration

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan kehittäminen | tradenomi (YAMK) | monimuoto ? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 8000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan kehittäminen | tradenomi (YAMK) | monimuoto täytä seuraavat tiedot:

Uutiskirje
Haluan tilata HAMKin uutiskirjeen