AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Tietojenkäsittelyn koulutus | tradenomi | monimuotototeutus

Hämeen ammattikorkeakoulu, paikassa Hämeenlinna
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Download file
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Download file
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tietojenkäsittelyn koulutus | tradenomi | monimuotototeutus

Näppäimistö ja sormet

Monimuoto-opinnoissa opiskelu tapahtuu kokonaan verkossa. Opinnot alkavat kaikille yhteisillä ydinosaamisen opinnoilla, joihin sisältyy esimerkiksi ohjelmointia, käyttöliittymäsuunnittelua, bisnestä, käyttöjärjestelmiä, web-kehitystä ja ohjelmistorobotiikkaa. Tämän jälkeen valitset kiinnostuksesi mukaan profiloivan opintokokonaisuuden kolmen vaihtoehdon väliltä. Nämä vaihtoehdot ovat web- ja mobiilikehitys, datatiede ja tekoäly (vain päiväopinnot) sekä ohjelmistotuotanto ja pilvipalvelut.

Kun valmistut tietojenkäsittelyn koulutuksesta, sinulla on laaja-alainen tradenomitutkinto ja vahva ammatillinen perusosaaminen omalta suuntautumisalueeltasi. Ammattinimikkeitä ovat esimerkiksi front-end / back-end sovelluskehittäjä, ohjelmistokehittäjä, ohjelmistotestaaja, IT-projektipäällikkö tai IT-ratkaisuasiantuntija, IT-arkkitehti, DevOPS asiantuntija, data-alusta-asiantuntija, data-analyytikko, peliohjelmoija, ICT-asiakkuuspäällikkö ja IT-alan yrittäjä.

Tietojenkäsittelyn koulutuksen sisältö

Tietojenkäsittelyn opinnot ovat jaettu kaikille yhteisiin opintoihin (ydinosaaminen) ja profiloiviin opintoihin. Ydinosaamisen opinnoissa opiskelet keskeisiä tietojenkäsittelyn taitoja, kuten ohjelmointia ja erilaisten järjestelmien käyttöä ja hallintaa.

Ydinosaamisen opintojen jälkeen valitset oman mielenkiintosi mukaisesti profiloivan opintokokonaisuuden, jonka parissa haluat syventää työelämätaitojasi.

Monimuotototeutuksessa tarjoamme ensisijaisesti yhtä profiloivaa opintokokonaisuutta, joka on ohjelmistotuotanto ja pilvipalvelut sekä tämän rinnalla web- ja mobiilikehityksen profiloivaa opintokokonaisuutta itsenäisemmin opiskeltavana.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Hämeenlinna
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus.

Tutkinto / todistus

Tietojenkäsittelyn tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietojenkäsittelyn koulutus | tradenomi | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Hämeen ammattikorkeakoulu
Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulusta löydät kolme eri opiskelutapaa

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on oppimis- ja tutkimusyhteisö tekijöille, jotka haluavat muuttaa maailmaa. Meitä on noin 9 000 biotalouden, hyvinvoinnin, koulutuksen, liiketoiminnan, muotoilun ja teknologian tulevaisuuden tekijää. Toimimme seitsemällä kampuksella Kanta-Hämeen ja Etelä-Pirkanmaan alueella, verkossa ja kansainvälisesti. Opiskelijoille, henkilöstölle ja yhteistyökumppaneillemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu