Ruotsin kieli, maisteriohjelma

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Joensuu
Itsenäiset maisteriohjelmat

Ruotsin kieli, maisteriohjelma

Tavoite

Svenska i Joensuu? Kyllä vain! Ruotsin kielen ja Pohjoismaiden asiantuntijoita tarvitaan! Meillä saat sujuvan suullisen ja kirjallisen kielitaidon sekä opit luontevaa asiaviestintää ruotsiksi. Opinnoissasi perehdyt kielen rakenteeseen, vuorovaikutukseen, kielenoppimiseen, kielialueen kulttuuriin ja yhteiskuntaan sekä muihin Pohjoismaihin. 

Maisteriopinnoissa voit valita aineenopettajaksi, kääntäjäksi tai kieliasiantuntijaksi suuntautuvan opintoja. Ruotsin lisäksi opiskelet myös sivuaineita. Itä-Suomen yliopistossa on mm. laaja kielivalikoima ja monipuolinen aineenopettajakoulutus. Voit valita juuri itsellesi sopivan aineyhdistelmän, niin kieliä kuin muidenkin alojen aineita. Sinulla on myös erinomaiset mahdollisuudet suorittaa osa opinnoistasi ulkomailla eri vaihto-ohjelmien avulla.

Opintojen jälkeen

Ruotsin kielen maisterina voit sijoittua työelämässä opetusalalle eri oppilaitoksiin tai (korkea)kouluihin, viestintä- tai hallintotehtäviin, kansainväliselle uralle, kääntämisen ja tulkkauksen alalle, erilaisiin kulttuuriasiantuntijan tehtäviin, tutkijaksi, muihin asiantuntijatehtäviin tai vaikkapa matkailualalle. Sivuainevalinnoilla voit vaikuttaa paljon sijoittumiseesi työelämässä.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on Suomen monialaisimpia tiedeyliopistoja. Yliopisto tarjoaa tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa ja monilla aloilla täysin vapaan sivuaineoikeuden. Uusimpaan tutkimukseen perustuva opetus, laaja koulutustarjonta ja joustavat opiskelumahdollisuudet tekevät yliopistosta halutun opiskelupaikan.Itä-Suomen yliopistosta valmistuneilla opiskelijoilla on hyvät valmiudet toimia muuttuvassa työelämässä...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio