Ammatillinen koulutus
4,0 (1 Arvioinnit)

Urheiluhierojakoulutus

Joensuun Hierojakoulu, paikassa Joensuu
Pituus
Noin 1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Noin 1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Urheiluhierojakoulutus

Urheiluhierojakoulutus

Urheiluhierojakoulutus tarjoaa näyttötutkintoon valmentavaa koulutusta. Siihen kuuluu kaikki samat vaatimukset ja näytöt, kuin hierojakoulutukseenkin. Lisäksi opintoihin sisältyy urheiluvalmennuksen teoreettinen tausta ja käytännön toteutus urheiluhierontoineen. Hierontaan sisältyvien perusopintojen lisäksi urheiluhieronnassa perehdytään valmennuksen teoreettiseen pohjaan, jota pyritään soveltamaan halukkaiden kanssa heidän omaan elämäänsä.

Urheiluhierojan opinnoissa painopisteenä on urheilijan elämän ymmärtäminen ja urheilijan lihashuolto urheilijan eri vaiheissa. Koulutus sisältää urheiluhierontatekniikoiden lisäksi mm. valmennusoppia, urheilufysiologiaa sekä urheiluvammojen hoitoa.

Urheiluhierojaopiskelija saa koulutuksen ajaksi oman nimikkourheilijan, jonka kanssa toimitaan koko koulutuksen ajan. Tälle linjalle perusvaatimuksena on oma aktiivinen urheilu-ura tai ura valmentajana.

Hieroja työelämässä

Hieroja työskentelee itsenäisenä yrittäjänä tai erilaisissa terveys- ja liikunta-alan sekä vapaa-ajan yhteisöissä. Työtä tehdään vaihtelevissa työympäristöissä; liikuntakeskuksissa ja kodeissa. Hierojat työskentelevät terveiden ja sairaiden ihmisten parissa. Nuoria kohdataan esim. valmennusryhmissä, joissa hierojat toimivat lihashuoltotehtävissä.Itsenäinen työ vaatii hierojalta eettisesti kestävän yrittäjyyden omaksumista.

Hieroja on välittömässä kosketuksessa asiakkaan/potilaan kanssa, jolloin työn luonteessa painottuu vastuullinen vuorovaikutus ja kommunikaatiotaitojen hallinta. Hän toimii myös työnsä asiantuntijana erilaisissa terveys- ja liikunta-alan työ- sekä hoitoryhmissä.

Hierojan työssä menestymistä varmistaa jatkuva itsensä kehittäminen sekä kyky ja halu jatkuvaan ammatin kehittämiseen terveys- ja liikunta-alan yhtenä palvelumuotona. Tulevaisuudessa painottuvat erilaiset manuaaliset erikoismenetelmät sekä asiakkaan tai potilaan kuntoutumiseen liittyvät toiminnot

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Joensuu
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutus on suunnattu aikuisille, joten muu koulutus tai työelämän kokemus on suotavaa. Muita edellytyksiä ovat suoritettu peruskoulun oppimäärä tai vastaavat suoritukset, soveltuvuus ja kiinnostus sosiaali- ja terveysalan palveluammattiin ja riittävät opiskelutaidot.

Koulutukseen haetaan Joensuun Hierojakoulun omilta verkkosivuilta. 

Kustannukset

Hierojakoulutuksen hinta on 1000 €

Lisäkoulutuksena voit käydä vuoden aikana tai jälkeenpäin urheiluhierojakoulutuksen. Urheiluhierojakoulutuksen kurssimaksu on 300€.

Paikanvarausmaksu on 200€, kun tulet valituksi kouluun ja sitä ei palauteta ilman pätevää syytä. Paikanvarausmaksu on kurssimaksun ensimmäinen osa. Jäljelle jäävä kurssimaksu suoritetaan erissä kuukausittain koulun alettua. Paikanvarausmaksun jälkeinen 800€ osa on mahdollista myös korvata hierontatyöllä, jolloin opintojen kiinteäksi kuluksi jää 200€

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Urheiluhierojakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin
Kirjoita arviointi
4/5
Osallistuja
26 marras 2019

Koulutus oli hyvää ja monipuolista. Käytännön ja teorian suhde oli mielestäni kunnossa.

Joensuun Hierojakoulu
Joensuu

Joensuun Hierojakoulu

Joensuun Hierojakoulu on syksyllä 2014 perustettu hierojien koulutukseen erikoistunut oppilaitos. Joensuun Hierojakoulun hierojakoulutus tarjoaa näyttötutkintoon valmentavaa koulutusta. Lisäksi oppilaitos tarjoaa urheiluhierojan näyttötutkintoon valmentavaa koulutusta. Hierojakoulutuksen lisäksi Joensuun Hierojakoulu tarjoaa asiakkaille opiskelijahieronta-, naprapaatin sekä fysioterapeutin palveluja. Oppilaiden lisäksi hierojina toimivat opettajat...

Lue lisää oppilaitoksesta Joensuun Hierojakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu