Koulutusteknologian maisteriohjelma

Jyväskylän yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Itsenäiset maisteriohjelmat

Video

Kolme ihmistä nauraa

Koulutusteknologian maisteriohjelma

Opiskelussa korostuu tietotekniikan ja oppimisen teorian sekä käytännön yhteys, ja opintoihin sisältyy käytännön harjoittelua. Koulutusteknologian asiantuntijana tekee merkityksellistä, vahvasti tulevaisuuteen suuntautuvaa ja vaikuttavaa työtä, joka on monipuolista ja haastaa joka päivä myös oppimaan uutta – niin teknologiasta kuin oppimisesta.

Opinnot koostuvat pääasiassa koulutusteknologian opinnoista, jotka on mahdollista suorittaa joustavasti, itsenäisesti ja monimuotoisesti. Aineenopettajan opintosuuntaan kuuluvat pakolliset opettajan pedagogiset opinnot. Lisäksi opintoihisi sisältyy valinnaisia muiden aineiden opintoja. Tutkintoon kuuluu myös yleisopintoja, jotka antavat sinulle valmiuksia tiedeyhteisössä ja työelämässä toimimiseen. Osan opinnoista voit suorittaa ulkomailla opiskelijavaihdon aikana.

Koulutusohjelmassa voi suuntautua erillisen soveltuvuuskokeen kautta yleissivistävien oppilaitosten tietotekniikan aineenopettajan tehtäviin, jolloin tutkintoon sisältyy opettajan pedagogiset opinnot sekä valinnaisia muiden opetettavien aineiden opintoja. Tietotekniikan aineenopettajat sijoittuvat opettajiksi perusopetuksen 7.–9. luokille, lukioihin, ammatillisiin oppilaitoksiin, vapaaseen sivistystyöhön sekä korkeakouluihin.

Hakeminen

Koulutusteknoligian maisteriohjelmaan valitaan 15 uutta opiskelijaa suorittamaan filosofian maisterin tutkintoa.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koulutusteknologian maisteriohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän yliopisto

Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Koulutusteknologian maisteriohjelma täytä seuraavat tiedot: