Taloustieteen maisteriohjelma

Jyväskylän yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Itsenäiset maisteriohjelmat

Video

Kolme ihmistä nauraa

Taloustieteen maisteriohjelma

Taloustieteen maisteriohjelma koostuu taloustieteen yleisopinnoista, kieli- ja viestintäopinnoista, sekä pakollisista ja valinnaisista taloustieteen syventävistä opinnoista. Pääaineen pakolliset opinnot syventävät opiskelijan talousteoreettista osaamista ja vahvistavat hänen menetelmällisiä valmiuksiaan. Ohjelma harjaannuttaa loogiseen ajatteluun ja lisää taitoja, joita tarvitaan taloudellisten ilmiöiden analyyttiseen arviointiin ja ymmärtämiseen.

Taloustieteen opiskelija voi halutessaan myös painottaa opintojaan valinnaisten opintojen avulla: Mikrotaloustieteen ja politiikka-analyysin opintopolussa opiskelija valitsee soveltavan mikrotaloustieteen syventäviä kursseja, kuten esimerkiksi työ- ja aluetaloustieteen tai soveltavan mikroekonometrian kursseja. Makrorahoituksen opintopolussa opiskelija valitsee makrotalouteen ja rahoitukseen painottuvia syventäviä kursseja, mukaan lukien kursseja englanninkielisestä maisteriohjelmasta (MDP in Banking and International Finance).

Tutkintoon sisältyy opinnäytetyö. Opinnäytettä koskeva seminaarityöskentely on jakautunut kahteen eri ryhmään edellä mainittujen kahden opintopolun sisällöllisen suuntautumisen mukaisesti.

Hakeminen

Taloustieteen maisteriohjelmaan valitaan 10 uutta opiskelijaa suorittamaan kauppatieteiden maisterin tutkintoa.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden maisteri

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taloustieteen maisteriohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän yliopisto

Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Taloustieteen maisteriohjelma täytä seuraavat tiedot: