Itsenäiset maisteriohjelmat

Terveystieteiden opettajankoulutuksen maisteriohjelma (fysioterapia)

Jyväskylän yliopisto, paikassa Jyväskylä
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Terveystieteiden opettajankoulutuksen maisteriohjelma (fysioterapia)

Opintoihin sisältyviä teemoja ovat fysioterapian perustieteet ja niiden sovellukset, tutkimuksellinen näkökulma kuntoutukseen, kuntoutumiseen, ohjaukseen ja terapeuttiseen harjoitteluun sekä fysioterapian tieteellinen asiantuntijuus.

Koulutuksen tavoite

Terveystieteiden opettajankoulutuksen maisteriohjelmassa (fysioterapia) maisterin tutkinnon suorittanut opiskelija hallitsee oppimista, opettamista ja ohjausta sekä työ- ja koulutusyhteisön kehittymistä koskevat keskeiset teoriat ja käytännöt. Hän osaa suunnitella, toteuttaa, arvioida ja kehittää terveys-ja kuntoutusalan koulutusta, opettajan työtä sekä aikuisten oppimiseen ja ohjaamiseen kohdistuvaa työtä. Hän osaa soveltaa opetukseen toisaalta erilaisia opetus- ja oppimisnäkemyksiä sekä aikuiskasvatuksen periaatteita ja toisaalta terveysalan tutkimustietoa. Hän tunnistaa opettajan työhön ja työyhteisöön liittyviä tutkimus- ja kehittämistarpeita ja osaa soveltaa niihin tieteellisiä menetelmiä. Hän osaa myös organisoida, tutkia ja kehittää fysioterapiaa ja kuntoutusta.

Koulutus on tarkoitettu fysioterapia- tai kuntoutusalan (fysioterapeutin, jalkaterapeutin, osteopaatin, apuvälineteknikon, naprapaatin, liikunnanohjaajan, toimintaterapeutin, kuntoutuksen ohjaajan tai hyvinvointiteknologian insinöörin) ammattikorkeakoulututkinnon tai vastaavan entisen opistoasteen tutkinnon suorittaneille henkilöille. Koulutukseen voivat hakea myös henkilöt, jotka ovat suorittaneet jonkin edellä mainituista tutkinnoista ja lisäksi yliopistollisen korkeakoulututkinnon.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Jyväskylä
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Terveystieteiden opettajankoulutuksen maisteriohjelmaan (fysioterapia) valitaan enintään 15 uutta opiskelijaa suorittamaan terveystieteiden maisterin tutkintoa.

Tutkinto / todistus

Terveystieteiden maisteri

Jyväskylän yliopisto
Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu