Yhteiskuntatieteiden ja filosofian maisteriohjelma

Jyväskylän yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Itsenäiset maisteriohjelmat

Video

Kolme ihmistä nauraa

Yhteiskuntatieteiden ja filosofian maisteriohjelma

Yhteiskuntatieteiden ja filosofian tutkinto-ohjelmassa opiskellaan laaja-alaisesti filosofiaa ja yhteiskuntatieteitä sekä erikoistutaan yhteen valittuun opintosuuntaan. Tutkinto-ohjelmasta valmistuneella opiskelijalla on hallussaan teoreettiset ja menetelmälliset taidot soveltaa omaksumaansa tietoa. Tutkinto-ohjelmasta valmistuvat maisterit työllistyvät asiantuntijoiksi tutkimuksen, kehittämisen, johtamisen, opetuksen ja koulutuksen ja tiedonvälityksen tehtäviin julkiseen hallintoon, liike-elämään ja järjestöihin sekä myös yrittäjiksi. Tutkinto-ohjelma antaa valmiuksia toimia vaativissa kotimaisissa ja kansainvälisissä tehtävissä.

Yhteiskuntatieteiden ja filosofian tutkinto-ohjelman filosofian opintosuunnasta on mahdollista hakea filosofian aineenopettajan koulutukseen, jossa ensimmäisenä opetettavana aineena on filosofia. Opiskelija valitsee vähintään yhden sopivan toisen opetettavan aineen (esim. historia, psykologia), joiden lisäksi suoritetaan aineenopettajan pedagogiset opinnot. Yhteiskuntatieteiden ja filosofian tutkinto-ohjelman puitteissa on mahdollista opiskella toisena opetettavana aineena elämänkatsomustietoa sekä yhteiskuntaoppia. Aineenopettajankoulutukseen järjestetään erillinen soveltuvuuskoe tutkinto-ohjelmaan valinnan jälkeen.

Hakeminen

Yhteiskuntatieteiden ja filosofian maisteriohjelmaan valitaan  21  uutta opiskelijaa suorittamaan yhteiskuntatieteiden maisterin tutkintoa.

Tutkinto / todistus

Yhteiskuntatieteiden maisteri

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yhteiskuntatieteiden ja filosofian maisteriohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän yliopisto

Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Yhteiskuntatieteiden ja filosofian maisteriohjelma täytä seuraavat tiedot: