Kainuun ammattiopisto

Kainuun ammattiopistoKainuun ammattiopisto (KAO) järjestää toiseen asteen ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille. Vuosikymmenten saatossa KAO:sta on kasvanut ja kehittynyt monialainen toimija, jonka kädenjälki näkyy vahvana kainuulaisessa työelämässä. Perustehtävän, ammatillisen koulutuksen vastuullisen järjestämisen lisäksi, KAO toimii aktiivisesti alueen elinkeinoelämän kehittämiseksi ja kasvualojen tukemiseksi yhteistyössä eri tahojen kanssa.

KAO:n vakituiset toimipaikat ovat Kajaanissa, Kuusamossa ja Vuokatissa. Lisäksi aikuiskoulutuksella on toimipisteet Sotkamossa, Suomussalmella ja Vantaalla. Toimipaikoistaan käsin KAO toimii ammatillisen koulutuksen saralla myös valtakunnallisesti.

KAO:n koulutustarjontaan kuuluvat ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot ja erilaissa kehittämishankkeissa järjestettävät lyhyt- ja täydennyskoulutukset. KAO antaa opetusta kuudella koulutusalalla, jotka ovat:

• Hyvinvointiala
    • Kulttuuriala
    • Liiketalouden ala
    • Luonnonvara-ala
    • Matkailu- ja ravitsemisala
    • Tekniikan ja liikenteen ala

Kainuun ammattiopisto Suomen paras – laatupalkinto 2014

Kainuun ammattiopisto on palkittu kolme kertaa laatupalkinnolla

Opetusministeriö on myöntänyt vuosina 2003, 2009 ja 2014 ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon KAO:lle. Laatupalkinto myönnetään tunnustuksena toiminnan, sen jatkuvan kehittämisen ja tulosten laadusta sekä esimerkillisestä työstä ammatillisen koulutuksen kehittämisessä. Laatupalkinnon myöntäminen pohjautuu ennalta määriteltyihin kriteereihin perustuvaan toiminnan arviointiin. Ammatillisen koulutuksen laatupalkinto on opetus- ja kulttuuriministeriön vuosittain järjestämä kilpailu.

Haluatko lisätietoa Kainuun ammattiopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Kainuun ammattiopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Kainuun ammattiopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Koulutukset Paikkakunta
Eläintenhoitajan ammattitutkinto | eläinhoitolanpitäjä Kajaani
Eläintenhoitajan ammattitutkinto | eläintenkouluttaja Kajaani
Eläintenhoitajan ammattitutkinto | koirahieroja Kajaani
Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | parturi tai kampaaja | YritysAmis Useita (2)
Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | luonnonvaratuottaja Kajaani
Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | luonto-ohjaaja Kajaani
Maatalousalan perustutkinto | eläintenhoitaja | YritysAmis Kajaani
Maatalousalan perustutkinto | maaseutuyrittäjä Kajaani
Maatalousalan perustutkinto | maaseutuyrittäjä (WEB) Useita (2)
Matkailualan perustutkinto Useita (2)
Matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinto | tapahtumatuottaja Kajaani
Matkaoppaan ammattitutkinto Kajaani
Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | mediapalvelun toteuttaja | MediaAmis, YritysAmis Kajaani
Metsäalan perustutkinto | metsuri – metsäpalvelujen tuottaja Useita (2)
Musiikkialan perustutkinto | muusikko | YritysAmis Kajaani
Puutarhatalouden ja liiketoiminnan perustutkinto | puutarhuri-merkonomi Kajaani
Tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinto | karjatalousyrittäjä (WEB) Useita (2)
Viljelijän ammattitutkinto | maaseutuyrittäjä | WEB Useita (2)
  • = Yo-pohjaiset koulutukset

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää oppilaitoksesta Kainuun ammattiopisto.

Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.

Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.

Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen

Kainuun ammattiopisto

Opintie 3
87101 Kajaani

Näytä puhelinnumero
www.kao.fi

Arvioinnit

parturikampaaja   |   4.6.2014
Kaossa on vielä paljon kehittämistä mutta suunta on oikea!
          (3)
eräs_eräopas   |   2.12.2010
Koulutuksessa oli parasta syysvaellus, kiipeily, lumilinnan rakennus, melonta, koskikellunta yms. aktiviteetit. Kurssilla oli mukavaa porukkaa ja osan kanssa tulee retkeiltyä kurssin päätyttyäkin. Olen saanut alan töitä ja tykännyt oppaan tehtävistä, joita tosin ei ole paljon omalla kotipaikkakunnallani. Töiden saanti vaatii työnhakijalta valmiu...
Näytä kokonaan