Sivuston käyttötapa: Mobiili

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | luonnonvaratuottaja

Kainuun ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Kajaani
Ammatilliset perustutkinnot

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | luonnonvaratuottaja

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luonnonvaratuottaja

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luonnonvaratuottaja

Kainuun ammattiopiston luonnonvaratuottajan koulutus antaa eväät luonnontuotealan monipuolisissa tehtävissä työskentelemiseen. Se sopii myös henkilöille, jotka työskentelevät jo alalla, mutta kaipaavat sopivaa tutkintoa. Koulutus soveltuu erinomaisesti myös luonnontuotealaan tai matkailuun suuntautuville yrittäjille.

Luonnonvaratuottaja tuntee luonnon raaka-aineet, osaa kerätä niitä ja käyttää niitä hyväksi esimerkiksi elintarvikkeissa ja hyvinvointituotteissa. Tutkinnon suorittaneella on valmiudet toimia matkailu- ja hyvinvointiyrityksissä luontoa monipuolisesti tuntevana työntekijänä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Opiskelu

Luonnonvaratuottajan koulutukseen kuuluu pakollisina osina kestävällä tavalla toimiminen ja luonnontuotteiden tuottaminen. Valinnaisista tutkinnonosia valitaan neljä seuraavien vaihtoehtojen joukosta:

  • Luonnonkoristemateriaalien kerääminen ja tuotteistaminen
  • Hyvinvoinnin tuottaminen luonnontuotteiden avulla
  • Luonnontuotteiden jatkojalostaminen 
  • Luontopalveluissa toimiminen
  • Yritystoiminnan suunnittelu

Luonto- ja ympäristöalan perustutkintoon voi sisällyttää tutkinnon osia myös toisesta ammatillisesta perustutkinnosta, ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta.

Toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, ja se sisältää lähi- ja etäopintoja, verkko-opintoja, työssä oppimista ja projektiopintoja. Koulutuksen toteutus suunnitellaan jokaiselle opiskelijalle henkilökohtaisesti. Opiskelujen henkilökohtaistamisessa voidaan huomioida aikaisempi soveltuva työkokemus tai koulutus.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luonnonvaratuottaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | luonnonvaratuottaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kainuun ammattiopisto

Kainuun ammattiopisto

Kainuun ammattiopisto

Kainuun ammattiopisto (KAO) tarjoaa toisen asteen ammatillista koulutusta valtakunnallisesti. Vakituiset toimipisteet sijaitsevat Kajaanissa, Vuokatissa, Kuusamossa ja Vantaalla. Ammatillisiin opintoihin on mahdollista yhdistää ylioppilastutkinto. Ammatillinen tutkinto antaa hakukelpoisuuden korkeakouluopintoihin. KAOn koulutusaloja ovat matkailu-, ravitsemis- ja talousala, kulttuuriala, luonnonvara- ja ympäristöala, humanistinen-...


Lue lisää oppilaitoksesta Kainuun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kainuun ammattiopisto

Opintie 3
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kao.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | luonnonvaratuottaja täytä seuraavat tiedot: