Ammattitutkinnot
Ei arviointeja

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen osaamisala

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Etätoteutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen osaamisala

Koulunkäynninohjaaja tekee töitä opetus-, kasvatus- ja ohjausaloilla ja toimii oman työnsä asiantuntijana moniammatillisessa työympäristössä ja yhteistyöverkostoissa.

Ohjaaja osallistuu eri-ikäisten ja kulttuuritaustaltaan erilaisten asiakkaiden kasvatuksen ja toimintakyvyn tukemiseen ja ohjaamiseen mm. perusopetuksessa, ammatillisessa koulutuksessa, lukioissa sekä koululaisten aamu- ja iltapäivä- ja vapaa-ajan toiminnoissa.

Tutkinnon rakenne

Pakolliset tutkinnon osat:

  • Ammatillinen toiminta ja työelämäosaaminen kasvatus- ja ohjausalalla, 20 osp
  • Oppijan ja oppimisen ohjaus, 40 osp
  • Tuen tarpeeseen vastaaminen oppimisen ja ohjauksen ympäristöissä, 30 osp
  • Aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaus, 40 osp

Tarjolla valinnaisena tutkinnon osana:

  • Kulttuurinen moninaisuus kasvatus- ja ohjaustyössä, 20 osp
  • Suomen kielen lukemisen ja kirjoittamisen perustaitojen ohjaus, 10 osp
  • Kuvallisen ilmaisun käyttö kasvatus- ja ohjaustilanteissa, 10 osp

Koulutuksen toteutus

Tutkintokoulutus suoritetaan kokonaan verkossa ja näytöt toteutetaan omalla työpaikalla. Työpaikalla oppiminen toteutetaan koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan toimintaympäristöissä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.Tutkinto on näyttötutkinto, ja sen suorittaminen etenee henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Kun olet lähettänyt hakemuksen, sinuun otetaan yhteyttä ja sovitaan aika henkilökohtaisen opintojen kehittämissuunnitelman tekemiseksi.

Pohjakoulutusvaatimuksena on peruskoulu ja sen jälkeen käyty jokin ammatillinen koulutus, lukio tai noin kolmen vuoden työkokemus.

Lisäksi on huomioitava SORA-lainsäädäntö, jonka mukaan opiskelijaksi ei voida ottaa sellaista henkilöä, joka ei ole terveydentilaltaan tai toimintakyvyltään kykenevä opintoihin liittyviin käytännön tehtäviin tai työssäoppimiseen.

Lisäksi opiskeluun ja ammatissa toimimiseen sisältyy alaikäisen turvallisuutta koskevia vaatimuksia (32 §). Laki ammatillisesta koulutuksesta L 631/1998 ja L 952/2011.

Tutkinto / todistus

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen osaamisala

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 200 € / tutkinnon osa (kokonaishinta muodostuu suoritettavien tutkinnon osien määrästä, viiden suoritettavan tutkinnon osan hinta on yhteensä 1000 €) Laskutus tapahtuu tutkinnon osittain.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Kankaanpään opisto
Opistonkatu 5
38700 Kankaanpää

Kankaanpään opisto

Kankaanpään opistolla on erittäin monipuolinen koulutustarjonta. Koulutuksia järjestetään pääosin monipuolisesti verkossa, Tampereella sekä Kankaanpäässä. Kaikkiin koulutuksiin on jatkuva haku. Kankaanpään opisto on oikea paikka sinulle... Joka haet tekemistä, kokemista, oppimista monipuolisen käsityön tai vapaa-ajan toiminnan osa-alueella Joka rakennat tulevaisuuttasi ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Kankaanpään opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu