Ammattitutkinnot

Media-alan ammattitutkinto | audiovisuaalisen viestinnän osaamisala

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, paikassa Kokkola
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Media-alan ammattitutkinto | audiovisuaalisen viestinnän osaamisala

Media-alan ammattitutkinto | audiovisuaalisen viestinnän osaamisala / Keski-Pohjanmaan ammattiopisto



Media-alan ammattitutkinto | audiovisuaalisen viestinnän osaamisala

Media-alan ammattitutkinnon suorittaneella on ammattitaito toimia media-alan työtehtävissä. Hän tuntee media-alan toimintaympäristön ja hallitsee audiovisuaalisen viestinnän osaamisalan mukaiset tuotantoprosessit. Lisäksi media-alan ammattitutkinnon suorittanut hallitsee myös valitsemansa media-alan erityispiirteet oman ammatillisen painotuksensa mukaisesti. Media-alan ammattitutkinnon suorittanut toimii media-alan yritysten ja muiden organisaatioiden palveluksessa tai itsenäisenä yrittäjänä tai ammatinharjoittajana.

Tutkinnon sisältö ja toteutus

Media-alan ammattitutkinto (150 osp) muodostuu

  • yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta (15 osp)
  • yhdestä osaamisalan pakollisesta tutkinnon osasta (55 osp)
  • valinnaisista tutkinnon osista (80 osp), joista yksi voi olla myös tutkinnon osan toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta.

Myös tutkinnon osan/osien suorittaminen on mahdollista. Valinnaiset tutkinnon osat voivat painottua esimerkiksi videotuotantoon, äänituotantoon, graafiseen tuotantoon tai animaatio- ja tehostetuotantoon. Ammattitaito valittuihin tutkinnon osiin osoitetaan näyttöinä, kun vaadittava osaaminen on hankittu.

Koulutuksen alussa tehtävän osaamiskartoituksen perusteella olemassa oleva osaaminen joko tunnustetaan tai tunnistetaan. Puuttuvan osaamisen hankkimiseksi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma. Osaamisen hankkiminen tapahtuu keskeisiltä osin koulutustyöpaikassa joko oppisopimuksella tai koulutussopimuksella. Tietopuolinen opetus toteutetaan Mediakeskus LIMEn oppimisympäristöissä ja verkko-opintoina.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Kokkola
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen kotisivujen kautta.

Media-alan ammattitutkinto on täydennyskoulutusta ja se on suunnattu audiovisuaalisen tuotannon työtehtävissä toimiville tai aiempaa alan osaamista omaaville aikuisille. Koulutus antaa mahdollisuuden muuttaa tai päivittää työelämässä hankittu osaaminen ammatilliseksi tutkinnoksi.

Tutkinto / todistus

Media-alan ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ammattitutkinto | audiovisuaalisen viestinnän osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Närvilänkatu 8
67100 Kokkola

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Kaustisella ja Perhossa. Koulutustarjonta muodostuu ammatillisesta peruskoulutuksesta sekä ammatilliseen koulutukseen ohjaavista ja valmistavista opinnoista. Kpedussa opiskelijalla on lukuisia eri tapoja saavuttaa sellainen ammattiosaaminen,jolla oikeasti pärjää työelämässä. Valittavana on valtava...

Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu