Sivuston käyttötapa: Mobiili

Keski-Pohjanmaan Opisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Käytyäsi kansanopistolinjan, saat yhteishaussa kuusi lisäpistettä!

Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka ottamaan rennommin tai vähän vakavamminLöydä oma polkusi, kansanopistossa voit ja saat olla juuri sellainen kuin olet!

"Kohtalona Käläviä"

Keski-Pohjanmaan kansanopiston sloganiksi on jo muodostunut lausahdus "kohtalona Käläviä", sillä opisto sijaitsee keskellä Kälviän kirkonkylää ja sen palveluja. Kirjasto, kaupat, pankki, kirkko, posti, apteekki ja leipomo ovat vain muutaman sadan metrin päässä opistolta. Liikuntahalli kuntosaleineen, jääkiekkokaukalo sekä valaistu latu/pururata sijaitsevat aivan kylän tuntumassa. Lähin ratsastustalli on parin kilometrin päässä. Rautatieasema sijaitsee 17 kilometrkin päässä Kokkolassa.

Haluatko lisätietoa Keski-Pohjanmaan kansanopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Keski-Pohjanmaan kansanopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Keski-Pohjanmaan kansanopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Vuoden 2014 alusta lähtien KPEDUn nuorten koulutuksista vastaa Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja aikuiset kouluttaa Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus. Kansanopistokoulutuksesta vastaa Keski-Pohjanmaan kansanopisto. Aiemmin toimineet kuusi opistoa (Kokkolan ammattiopisto, Kokkolan kauppaopisto, Kokkolan sosiaali- ja terveysalan opisto, Keski-Pohjanmaan Opisto, Keski-Pohjanmaan maaseutuopiston yksiköt Kannuksessa, Kaustisella, Perhossa ja Toholammilla sekä Keski-Pohjanmaan aikuisopisto) siirtyivät historiaan.

» Lue lisää KPEDUsta


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Opistontie 1
68300 Kälviä

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Arvioinnit

tanssilinjalainen   |   28.10.2014
          (4)
Sofia   |   12.5.2014
          (5)
Marie   |   22.11.2013
Opiskelen Keski-Pohjanmaan Opistolla nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi nyt kolmatta, eli viimeistä vuotta. Opistomme on todella yhteisöllinen pienuutensa vuoksi. Kaikki opettajat ovat todella mahtavia, opiskelukavereista löytyy elinikäisiä ystäviä ja oppimisympäristö on mitä parhain. Lukiosta sanotaan aina, että se on yleissivistävä koulu, mut...
Näytä kokonaan
          (4)
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto täytä seuraavat tiedot: