Eläintenhoitajan ammattitutkinto | koirahieronnan osaamisala

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Yhteenveto
1 vuosi
Kysy seuraavasta koulutuksesta
   
Monimuotototeutus
Kannus
Ammattitutkinnot

Eläintenhoitajan ammattitutkinto | koirahieronnan osaamisala

Koulutuksessa opit klassisen hieronnan menetelmät. Lisäksi tutustut erilaisiin koiran terveyttä tukeviin hoitomenetelmiin ja opiskelet anatomiaa myös pintaa syvemmältä. Saat valmiudet toimia koiran hyvinvoinnin tekijänä ja koira-alan yrittäjänä. Olet koirahieronnan ammattilainen ja toimit yhteistyössä koiran omistajan ja eläinlääkärin kanssa.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutuksen aikana suoritetaan Eläintenhoidon ammattitutkinnon koirahieronnan osaamisalan vaadittavat tutkinnon osat yhteensä 150 osp:

Pakolliset:
1. Koiran rakenteen ja anatomian arviointi 20 osp
2. Koirien hieronta ja hyvinvoinnista huolehtiminen 70 osp
3. Asiakaspalvelu koirahieronnassa 40 osp

Valinnaiset:
4. Eläinalan yritystoiminta 20 osp

Valinnaisena käy myös tutkinnon osa tai osia ammatillisesta perustutkinnosta, toisesta ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta 20 osp tai toisen osaamisalan tutkinnon osa 20 osp.

Opiskelu toteutetaan monimuotokoulutuksena ja opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa. Koulutus sisältää lähiopetusta, jota järjestetään pääsääntöisesti kerran kuukaudessa opiskelijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Koulutus sisältää myös verkko-opintoja ja työssäoppimista oppilaitoksen eläinhoitolassa sekä itsenäistä koirien hieronnan harjoittelua. Koulutuksen kesto noin 1 vuosi riippuen opiskelijan aikaisemmasta osaamisesta ja osaamisen kehittymisestä.

Kouluttajina toimii mm. koirahieronnan ja hevoshieronnan opettaja Jaana Nikulainen sekä muita koira- alan ammattilaiset.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koirahieronnan osaamisalan tutkinto on alan ammattilaisen tutkinto. Edellytyksenä koulutukseen on eläintenhoitajan koulutus (perustutkinto/ammattitutkinto) tai sitä vastaavat tiedot ja taidot, 18 vuoden ikä sekä kokemus koirien hoitamisesta ja niiden hyvinvoinnista huolehtimisesta.

Koulutukseen voi hakea oppilaitoksen omilta sivuilta.

Tutkinto / todistus

Eläintenhoitajan ammattitutkinto, koirahieronnan osaamisala

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1200 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Eläintenhoitajan ammattitutkinto | koirahieronnan osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Kaustisella ja Perhossa. Koulutustarjonta muodostuu ammatillisesta peruskoulutuksesta sekä ammatilliseen koulutukseen ohjaavista ja valmistavista opinnoista. Kpedussa opiskelijalla on lukuisia eri tapoja saavuttaa sellainen ammattiosaaminen,jolla oikeasti pärjää työelämässä. Valittavana on valtava...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Närvilänkatu 8
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Eläintenhoitajan ammattitutkinto | koirahieronnan osaamisala täytä seuraavat tiedot: