Sivuston käyttötapa: Mobiili

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | kuvallisen ilmaisun toteuttaja

Keuda
Yhteenveto
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Tuusula

Alkavat koulutukset
Tuusula
Joustavasti

Tuusula
Syksy

Tuusula
Kysy lisätietoja

Tuusula
Joustavasti

Video

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | kuvallisen ilmaisun toteuttaja

Kuvallisen ilmaisun toteuttajana tunnet media-alan toimintaympäristön. Valitset opintojesi aikana suuntautumisesi kolmesta eri vaihtoehdosta: graafinen suunnittelu, kuvataide tai valokuvaus.

Suuntautumisalojen sisällä voit kehittää ammattitaitoasi henkilökohtaisen kiinnostuksesi mukaisesti. Riippuen tutkinnon osa -valinnoistasi valmistuttuasi osaat graafisen suunnittelun toteuttamisen, kuvataiteen materiaalien ja menetelmien käytön, valokuvauksen ja kuvankäsittelyn toteuttamisen sekä valitsemiesi valinnaisten tutkinnon osien erityisalueiden tiedot ja taidot. Opinnot antavat myös yleisen jatko-opintokelpoisuuden korkeakouluihin ja toimivat vankkana pohjana visuaalisen alan jatko-opintoihin.

Opiskelu Keudassa

Keuda tarjoaa loistavat puitteet opiskeluun Keudan Pekka Halosen akatemiassa, idyllisen Tuusulan Rantatien tuntumassa. Opinnoissa painottuu työelämälähtöisyys. Opintojen aikana pääset mukaan oppilaitoksen ulkopuolisiin projekteihin sekä opiskelijoiden yhteisnäyttelyihin. Pääset myös verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa.

Ammattilaisen tärkeimmät ominaisuudet TOP 3

  • Visuaalisuus
  • Oma-aloitteisuus
  • Kiinnostus luovia aloja kohtaan

Työllistyminen 

Graafisen suunnittelun työssä yhdistät visuaalista ilmaisua ja uutta teknologiaa. Voit työskennellä mainostoimistossa, sanoma- ja aikakauslehdissä sekä eri yrityksissä ja organisaatioissa viestinnän sisällöntuotannon tehtävissä. Työtehtävät painottuvat niin digitaaliseen kuin painettuun mediaan.

Kuvataiteen työtehtävissä työskentelet erilaisin menetelmin ja materiaalein visuaalisen alan eri tehtävissä. Opiskelu antaa valmiuksia jatkaa työskentelyä alalla itsenäisesti, assistenttina tai soveltaa visuaalista osaamista monilla eri aloilla esimerkiksi suunnittelutehtävissä.

Valokuvauksen työtehtävissä yhdistät visuaalista ilmaisua ja uutta teknologiaa. Sinulla on valmiudet toimia itsenäisenä ammatinharjoittajana. Toimeksiantajina ovat mm. lehdet, mainostoimistot, yritykset ja yhdistykset sekä yksityiset asiakkaat (esim. hääkuvaukset). Voit suuntautua opinnoissasi esim. dokumentaariseen kuvaukseen, studiokuvaukseen tai valokuvataiteeseen.

Toteutusvaihtoehdot

Päiväkoulutus muodostuu pääosin Pekka Halosen akatemiassa tapahtuvasta lähiopiskelusta ja itsenäisistä tehtävistä. Lähiopiskelu pääsääntöisesti arkisin klo 8-16.

Monimuotokoulutus muodostuu sekä päivä- ja ilta-aikaan pääsääntöisesti Pekka Halosen akatemiassa tapahtuvasta lähiopiskelusta, itsenäisistä tehtävistä, verkko-opiskelusta ja myös työpaikalla järjestettävästä koulutuksesta. Lähiopiskelupäivät voivat vaihtua viikoittain.

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan osaamiskartoituksessa tai todistusten perusteella sekä opettajan haastattelussa.

Tutkinto / todistus

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | kuvallisen ilmaisun toteuttaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | kuvallisen ilmaisun toteuttaja täytä seuraavat tiedot: