Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puutarha-alan erikoisammattitutkinto | floristimestari tai viheraluemestari

Keuda
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
   
Monimuotototeutus
Päivä-monimuotokoulutus
Mäntsälä
Erikoisammattitutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Puutarha-alan erikoisammattitutkinto | floristimestari tai viheraluemestari

Haluatko ottaa mestaritason floristitaidot haltuun tai toimia viherrakentamisen johto- ja suunnittelutehtävissä? Suorittamalla puutarha-alan erikoisammattitutkinnon voit valmistua joko floristimestariksi tai viheraluemestariksi; tutkinto on mahdollista suorittaa myös ilman tutkintonimikettä.

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinto suoritetaan päivä-monimuotokoulutuksena. Tutkinnon tai tutkinnon osia voi suorittaa koulutus- tai oppisopimuksella.

Koulutus sisältää lähi-, etä- ja työpaikalla tapahtuvan oppimisen jaksoja.

Floristimestarin koulutus

Floristimestarina suunnittelet ja toteutat floristiikan erityisosaamista vaativia asiantuntijapalveluita ammattilaisille ja kuluttajille. Ideoit ja kehität uusia floristisia tuotteita ja osaat arvioida kannattavuutta. Sinulla on vahva kokonaisnäkemys floristisesta alasta ja sen kehitysmahdollisuuksista.

Keudassa floristisen alan erikoisosaaminen on huipputasolla. Saat joustavaa ohjausta opintoihisi ja pääset kehittämään taitojasi monipuolisissa oppimisympäristöissä. Pääset myös suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia floristisia projekteja. Opiskelun tukena ovat aktiiviset kansainväliset verkostot, jotka näkyvät opinnoissasi mm. mahdollisina kansainvälisinä työelämäjaksoina, workshopeina sekä kilpailuina.

Floristimestarin tärkeimmät ominaisuudet TOP 3

  • Motivaatio alan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen
  • Korkeatasoinen floristiikan sommittelu- ja käsityöosaaminen
  • Työn suunnittelun ja toimeenpanon organisointikyky

Työllistyminen

Tutkinnon suoritettuasi voit toimia työntekijänä, yrittäjänä tai freelancerina esimies- ja koulutustehtävissä sekä floristiikka-alan tuotekehityksen tai yritystoiminnan kehittämisen parissa.

Viheraluemestarin koulutus

Viheraluemestarina vastaat esimiesasemassa viheralueiden hoito- ja ylläpitotehtävistä, viestinnästä ja johtamisesta. Työtehtäviisi kuuluvat organisaation hankinta- ja tarjoustoiminta, esimiestehtävät ja henkilöstövastuu. Viheralan työnjohdossa voit toimia viherrakentamisen tai viheralueiden ylläpidon tehtävissä.

Keudassa voit rakentaa oman näköisen opintopolun ja opiskella joustavasti henkilökohtaiseen ohjaukseen tukeutuen. Oppimisympäristömme ovat monipuolisia ja pääset opintojen aikana myös yritysvierailuille, tutustumaan alan työnantajiin ja asiantuntijavieraisiin.

Viheraluemestarin tärkeimmät ominaisuudet TOP 3

  • Joustavuus
  • Päätöksentekokyky
  • Asiantuntemus

 Työllistyminen

Puutarha-alan ammattilaisena voit työskennellä viherrakennusyrityksissä ja muissa alan yrityksissä, toimia yrittäjänä tai työskennellä kuntien, kaupunkien ja seurakuntien viherrakentamisen tehtävissä.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa.

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan osaamiskartoituksessa tai todistusten perusteella.

Monimuotokoulutus edellyttää alan työpaikkaa, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla.

Koulutukseen osallistuvalla tulee olla alan ammattitutkinto suoritettuna tai sitä vastaavat tiedot ja taidot sekä työkokemusta haettavalta osaamisalalta.

Puutarha-alan työtehtävissä vaaditaan hyvää fyysistä ja henkistä kuntoa. Jotkin allergiat ja tuki- ja liikuntaelinsairaudet saattavat olla esteenä ammatin harjoittamiselle.

Tutkinto / todistus

Puutarha-alan erikoisammattitutkinto, floristimestari tai viheraluemestari

Kustannukset

Opiskelumaksut:

  • Floristimestari 750 €. Lisäksi opiskelijan tulee hankkia oppikirja (n. 60 €) sekä työvälineet ja työkalupakki (n. 600 €).
  • Viheraluemestari 600 €

Opiskelumaksu laskutetaan kahden kuukauden sisällä opintojen aloittamisesta. Opiskelijoilla on mahdollisuus maksulliseen ruokailuun opiskelijaravintolassa. Oppilaitoksessa on asuntola.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puutarha-alan erikoisammattitutkinto | floristimestari tai viheraluemestari? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Helsingissä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puutarha-alan erikoisammattitutkinto | floristimestari tai viheraluemestari täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: