Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | sähköasentaja, automaatioasentaja

Keuda
Yhteenveto
Opintotukikelpoinen
Päivä-monimuotokoulutus
Ammatilliset perustutkinnot
Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Sipoo
Alkavat koulutukset
Järvenpää
Joustavasti

Mäntsälä
Joustavasti

Nurmijärvi
Joustavasti

Sipoo
Joustavasti
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | sähköasentaja, automaatioasentaja

Sähköasentajana teet asuin-, liike-, toimisto-, teollisuus- tai julkisten kiinteistöjen sähkö- ja automaatioasennuksia sekä niiden käyttöön, huoltoon ja kunnossapitoon liittyviä tehtäviä sähköasennusstandardien ja säädösten mukaan. Osaat myös tehdä sähköverkoston asentamiseen, käyttöön, huoltoon sekä kunnossapitoon liittyviä tehtäviä.

Automaatioasentajana asennat, kokoat, huollat ja korjaat erilaisia sähköteknisiä automaatiolaitteita sekä mekaanisesti toimivia laitteita. Työlistallesi kuuluu myös ohjauksiin ja järjestelmiin liittyvät kunnossapitotehtävät. Hallitset automaatiotekniikan, sähkötekniikan, elektroniikan ja tietotekniikan perusteet.

Opinnot Keudassa

Keudassa pääset hiomaan taitojasi oikeissa työkohteissa jo opintojen aikana, mutta ennen sitä saat tutustua asennustöihin Keudan oppimisympäristössä. Keuda tarjoaa nykyaikaiset laitteistot ja vahvat työelämäverkostot.

Ammattilaisen tärkeimmät ominaisuudet TOP 3

  • Motivaatio ja kiinnostus tekniikkaa ja sähköä kohtaan
  • Matemaattinen ajattelu
  • Tekninen ajattelu ja ongelmanratkaisukyky

Työllistyminen

Voit työskennellä esimerkiksi sähköasennusliikkeessä, energialaitoksessa, kiinteistöjen ja teollisuuden kunnossapito- ja huoltoyrityksessä tai uudisrakennus- ja saneeraustyömaalla esim. kauppakeskuksissa tai omakotitaloissa.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | sähköasentaja, automaatioasentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Helsingissä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | sähköasentaja, automaatioasentaja täytä seuraavat tiedot: