Korkeakoulut

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulussa voi opiskella sosiaali- ja terveysalaa, tekniikkaa, liiketaloutta, hotelli-, ravintola ja matkailualaa sekä muotoilua, taidetta ja visuaalista viestintää. LABin Muotoiluinstituutti jatkaa Lahden Muotoiluinstituutin ja Imatran taidekoulun pitkiä perinteitä.

Lisäksi LAB-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaikille avoimia korkeakouluopintoja avoimessa AMK:ssa sekä täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia jo korkeakoulututkinnon suorittaneille.

LABilla on kampukset Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa, yli 8500 opiskelijaa sekä 360 opettajaa ja TKI-asiantuntijaa. LABin liikevaihto on noin 65 miljoonaa euroa ja se on Suomen kuudenneksi suurin ammattikorkeakoulu opiskelijamäärällä mitattuna.

Koulutukset Paikkakunta
Insinööri (AMK) | puutekniikka | monimuotototeutus Lahti
Insinööri | digitaaliset ratkaisut | YAMK Lahti
Insinööri | kestävä kaupunkiympäristö | YAMK Lahti
Insinööri | Rakentamisen koulutus | YAMK Lahti
Kulttuuriala | Digitaaliset ratkaisut | YAMK Lahti
Kulttuuriala | Muotoilu- ja media-alan uudistava osaaminen | YAMK Lahti
Kulttuuriala | Uudistava johtaminen | YAMK Lahti
Master of Business Administration | International Business Development Lahti
Master of Engineering | Urban Sustainability Lahti
Restonomi | hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus | YAMK Lappeenranta
Sairaanhoitaja (AMK) | monimuotototeutus Lappeenranta
Sosiaali- ja terveysala | Asiakkuusjohtaminen sosiaali- ja terveyspalveluissa | YAMK Lahti
Sosiaali- ja terveysala | Digitaaliset ratkaisut | YAMK Lahti
Sosiaali- ja terveysala | kliinisen hoitotyön asiantuntija | YAMK Lappeenranta
Sosiaali- ja terveysala | Uudistava johtaminen | YAMK Lahti
Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK Lappeenranta
Sosionomi | lapsi- ja perhepalveluiden kehittäminen | YAMK Lahti
Tradenomi (AMK) | liiketalous | verkko-opinnot Lappeenranta
Tradenomi (AMK) | liiketalous ja logistiikka | verkko-opinnot Lahti
Tradenomi | digitaaliset ratkaisut | YAMK Useita (2)
Tradenomi | liiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen | YAMK Lappeenranta
Uudistava johtaminen | Insinööri | YAMK Lahti
Uudistava johtaminen | Tradenomi | YAMK Lahti

Näytä kaikki

LAB-ammattikorkeakoulu

Kirkkokatu 27
15140 Lahti

Arvioinnit

Keskiarvo: 3,8

Perustuu 4 arviointiin

miljöösuunnittelija
(3)
Mielenkiintoinen ja monipuolinen koulutus, opiskelu vaativaa. Antaa hyvät valmiudet työelämään. Joihinkin asioihin voitaisiin syventyä enemmänkin.
Eveliina
(4)
Suosittelen kansainvälisen liiketoiminnan opiskelua kaikille, aivan kaikille! Opin suunnattomasti eri kulttuurien välisistä eroista ja miten liiketoiminnassa nämä eroavasiuudet on otettava huomioon, jotta tulet menestymään. Tärkeää on myös kielten osaaminen pientenkin kultturierojen havaitsemiseksi. Näillä eväillä tulet pääsemään pitkälle!
opiskleija 25v.
(3)
Ensimmäinen opiskeluvuosi lähti käyntiin vauhdilla. En tiedä mitään toista ammattikorkeakoulua jossa ensimmäisen vuoden aikana tehdään yritysportfolio. Portfolio oli todella työläs ja usein teimme ryhmän kanssa iltaa saakka omaa portfoliotamme koululla, tekeminen kuitenkin kannatti. Hyvää koulussa on mm. laaja kurssitarjonta huonoa se että tiedo...
Näytä kokonaan