lapin-amk

Lapin ammattikorkeakoulu

Lapin AMK on olosuhteiden sankari, esimerkki siitä miten menestytään olosuhteiden ansiosta, ei niistä huolimatta. Tästä kokemuksesta kertyy tietoja, taitoja ja elinvoimaa jaettavaksi myös toisille. Pohjoisuudelle on kysyntää muuallakin.

Ammattikorkeakoulussa ollaan kiinni elämässä. Opiskelu on yhteisöllistä ja yhteistoiminnallista. Opiskelijat, opettajat ja työelämä rakentavat yhdessä tietoa ja ymmärrystä. Lapin AMKin toiminta perustuu luotettavuuteen, ennakkoluulottomuuteen ja yhteisöllisyyteen.

Koulutustarjonta Lapin AMK:issa

Lapin ammattikorkeakoulussa opiskelet käytännönläheisen AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi. Voit opiskella myös ylemmän AMK-tutkinnon (YAMK), joka vastaa maisteritason tutkintoa. YAMK-tutkinnot ovat tarkoitettu jo työelämässä oleville korkeakoulututkinnon suorittaneille.

AMK-tutkintojen laajuus on 210–240 opintopistettä ja opinnot kestävät 3,5 - 4 vuotta.  Osan tutkinnosta voi usein korvata aiemmin hankitulla osaamisella.

Haluatko lisätietoa Lapin ammattikorkeakoulun koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Lapin ammattikorkeakoulun koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Lapin AMKille yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Videoesittely

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Lapin ammattikorkeakoulu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Lapin ammattikorkeakoulu

Jokiväylä 11 C
96300 Rovaniemi

Näytä puhelinnumero