Ylemmät AMK-tutkinnot

Johtaminen ja kehittäminen sosiaali- ja terveysalan muutoksessa​ | YAMK | monimuotototeutus

Laurea-ammattikorkeakoulu, paikassa Espoo
Pituus
1,5–2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1,5–2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Johtaminen ja kehittäminen sosiaali- ja terveysalan muutoksessa​ | YAMK | monimuotototeutus

Johtaminen ja kehittäminen sosiaali- ja terveysalan muutoksessa-koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöille, jotka haluavat syventää ammatillista asiantuntijuuttaan muutoksen toimijana ja edistäjänä.

Koulutuksen viitekehyksenä on sosiaali- ja terveysalan muutos ja siihen liittyvät ennakoidut osaamistarpeet. Koulutuksen ydinsisältöinä ovat mm. palvelujärjestelmän muuttuva kokonaisuus ja asiakkaiden tarpeiden arviointi moniammatillisena yhteistyönä. Johtamisosaamisessa korostuvat muutoksen hallinta ja lähijohtaminen palveluiden uudistamisen seurauksena.

Opintojen rakenne

Ylemmät AMK-koulutukset koostuvat pakollisista ydinosaamisen opinnoista (30 opintopistettä), vapaasti valittavista täydentävän osaamisen opinnoista (30 opintopistettä) sekä opinnäytetyöstä (30 opintopistettä.) Tutkinnon suorittaminen kestää keskimäärin 1,5-2,5 vuotta.

Ydin­osaa­mi­sen opinnot

Ydinosaamisen opinnot ovat koulutuskohtaisia ja ne ovat pakollisia kaikille koulutukseen osallistuville. Johtaminen ja kehittäminen sosiaali- ja terveysalan muutoksessa-koulutuksen ydinosaamisen opinnot koostuvat kuudesta opintojaksosta, joiden aikana perehdyt esimerkiksi sote-alan muutokseen, valmentavan johtamisen menetelmiin sekä eettiseen toimintaan sosiaali- ja terveysalalla.

Täy­den­tä­vät opinnot

Ydinopintojen lisäksi syvennät ja laajennat osaamistasi valinnaisuutta sisältävillä täydentävän osaamisen opinnoilla. Täydentävän osaamisen laajuus on 30 opintopistettä, joista 5 opintopistettä kertyy kaikille yhteisestä opintojaksosta.

Täydentävän osaamisen opinnot voit kaikille yhteistä opintojaksoa lukuun ottamatta valita itsenäisesti, joten voit vapaasti muotoilla oman yksilöllisen opintopolkusi täydentävistä opintojaksoista. Täydentävän osaamisen opintoihin voi sisällyttää myös mm. Laurean tarjoamia opintojaksoja, kesäopintoja, verkko-opintoja muista korkeakouluista sekä erilaisia vastuuopettajan kanssa sovittavia projektiopintoja.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Espoo
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Hakukelpoisuus:

  • Sairaanhoitaja (AMK), terveydenhoitaja (AMK), fysioterapeutti (AMK) tai sosionomi (AMK). Käytössä harkinnanvarainen valinta, jolloin pohjakoulutukseksi voidaan hyväksyä myös soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai opistoasteen tutkinto.
  • Lisäksi vaaditaan vähintään kahden vuoden soveltuva työkokemus tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (ylempi AMK), terveydenhoitaja (ylempi AMK), fysioterapeutti (ylempi AMK), sosionomi (ylempi AMK), Master of Health Care/Master of Social Services

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtaminen ja kehittäminen sosiaali- ja terveysalan muutoksessa​ | YAMK | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu
Ratatie 22
01300 Vantaa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu on Uudellamaalla sijaitsevat ammattikorkeakoulu, jolla on kuusi kampusta: Tikkurila, Hyvinkää, Lohja, Porvoo sekä Leppävaara ja Otaniemi Espoossa. Kampuksilla opiskelee yhteensä lähes 10 000 opiskelijaa 20 AMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja 7 englanniksi sekä 17 YAMK-koulutuksessa – 17 suomeksi ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu