Oikeudellisen osaamisen koulutus | monimuotototeutus

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Kevät
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Hyvinkää
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Oikeudellisen osaamisen koulutus | monimuotototeutus

Oikeudellisen osaamisen koulutus

Oikeudellisen osaamisen koulutus on liiketalouden tradenomikoulutus, jossa opintojen loppuvaiheessa perehdytään monipuolisesti yhteiskunnan eri alueita sääteleviin oikeudellisiin normeihin. Koulutuksesta käytetään puhekielessä myös nimitystä oikeustradenomin koulutus. Opinnot on suunniteltu Oikeusministeriön kanssa. Vastaavia opintoja tarjotaan vain muutamassa ammattikorkeakoulussa Suomessa.

Opintojen sisältö

Ensimmäiset puolitoista vuotta opiskelet liiketalouden aidoissa työelämäprojekteissa, joissa opit liiketalouden perusasioita. Työelämäprojekteissa pääset oppimaan yrityksen/organisaation toimintaa hyvin eri näkökulmista. Opiskelet myös kirjanpitoa, ja tulet perehdytään myös siihen, mitä yhteiskunta vaatii yritykseltä ja sen toiminnalta, verotus mukaan lukien. 

Kun liiketalouden perusasiat on opittu, niitä täydennetään oikeudellisella osaamisella. Opintoihin kuuluu kaksi isoa kokonaisuutta, julkisoikeus ja yksityisoikeus. Opintoihin liittyy myös kaksi harjoittelua, joista toinen 3 kk harjoittelu tehdään liiketalouden alaan kuuluvassa harjoittelupaikassa. Toinen harjoittelu tehdään harjoittelupaikassa, jossa voi harjoitella oikeudellisia asioita.

Monimuotototeutus sopii erityisesti opiskelijoille, jotka käyvät opintojensa ohella töissä. Monimuotototeutus sisältää päiväopiskelua enemmän itsenäistä opiskelua ja se edellyttää opiskelijalta itseohjautuvuutta.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oikeudellisen osaamisen koulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu on Uudellamaalla sijaitsevat ammattikorkeakoulu, jolla on kuusi kampusta: Tikkurila, Hyvinkää, Lohja, Porvoo sekä Leppävaara ja Otaniemi Espoossa. Kampuksilla opiskelee yhteensä lähes 8000 opiskelijaa 20 AMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja 7 englanniksi sekä 17 YAMK-koulutuksessa – 14 suomeksi ja 3...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Oikeudellisen osaamisen koulutus | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: