Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ajoneuvoalan ammattitutkinto

Luksia
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Ammattitutkinnot
Lohja, Vihti
Alkavat koulutukset
Lohja
Joustavasti

Vihti
Joustavasti
Luksia

Ajoneuvoalan ammattitutkinto

Ajoneuvoalan ammattitutkinnon, korjaamopalvelun osaamisalan, suorittanut osaa toimia ajoneuvojen ja/tai koneiden huolto-, vianhaku- ja korjaustehtävissä itsenäisesti ottamalla huomioon työssään ajoneuvoalaa säätelevät lait, asetukset ja määräykset. Korjaus-, huolto- ja vianhakutehtävissä hän toimii huolellisesti ja ammattitaitoisesti sekä asiakaslähtöisesti. Hän osaa suunnitella ja organisoida oman vastuualueensa toimintaa laadukkaasti ja kustannustehokkaasti ja noudattaa työlainsäädäntö-, työturvallisuus- ja ympäristömääräyksiä sekä laatujärjestelmän ja työympäristön muita ohjeistuksia.

Tutkinnon suorittanut voi toimia työntekijänä, toimihenkilönä, yrittäjänä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana ajoneuvoalan organisaatioissa ja yrityksissä. Hän voi toimia mm. henkilöautomekaanikkona, raskaskalustomekaanikkona, pienkonemekaanikkona tai ajoneuvoalan asiantuntija-, suunnittelu- ja kehitystehtävissä.

Ajoneuvoalan ammattitutkinnon, työnjohdon osaamisalan, suorittanut osaa toimia ajoneuvoalan työtehtävissä itsenäisesti ottamalla huomioon työssään ajoneuvoalaa säätelevät lait, asetukset ja määräykset. Työssään hän toimii huolellisesti ja ammattitaitoisesti sekä asiakaslähtöisesti. Hän osaa suunnitella ja organisoida oman vastuualueensa toimintaa laadukkaasti ja kustannustehokkaasti ja noudattaa työlainsäädäntö-, työturvallisuus- ja ympäristömääräyksiä sekä laatujärjestelmän ja työympäristön muita ohjeistuksia.

Tutkinnon suorittanut voi toimia työntekijänä, toimihenkilönä, yrittäjänä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana autoalan organisaatioissa ja yrityksissä. Hän voi toimia mm. työnjohtajana, hallityönjohtajana, myynnin työnjohtajana, varaosamyynnin työnjohtajana, tiiminvetäjänä tai ajoneuvoalan asiantuntija-, suunnittelu- ja kehitystehtävissä.

Koulutuksen toteutus

Koulutus on monimuotokoulutusta ja lähiopetukseen osallistutaan kunkin opiskelijan oman henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Lähiopetusta on kaksi kertaa kuukaudessa. Tutkinnon suorittamisen kesto vaihtelee opiskelijan mahdollisesti aiemmin hankitun osaamisen määrästä. Kesto on tavallisimmin noin 1,5 vuotta.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Ajoneuvoalan ammattitutkinto

Kustannukset

500 € + alv. 24%. Koulutusmaksun voi maksaa erissä. Hinta peritään kokonaan, kun opiskelija on ottanut paikan vastaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Luksia sosiaalisessa mediassa


Luksia

Luksia

Ovatko työtehtäväsi muuttuneet, mietitkö ammatinvaihtoa, jäikö tutkintosi kesken tai pohditko yrittäjäksi ryhtymistä? Oletko juuri päättänyt peruskoulun ja etsit itsellesi ammattia, johon suuntautua? Vai haluatko kenties opiskella lisää lukion päätyttyä? Luksiassa voit opiskella monipuolisesti sekä päivä- että monimuoto-opintoina.  Monimuoto-opiskelu sopii kaikille – olit...


Lue lisää oppilaitoksesta Luksia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Luksia

Toivonkatu 4
08100 Lohja

 Näytä puhelinnumero
www.luksia.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: