Logistiikan perustutkinto | varastonhoitaja

Luksia
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Nummela
Ammatilliset perustutkinnot

Video

 varastonhoitaja

Logistiikan perustutkinto | varastonhoitaja

Logistiikan perustutkinnon suorittanut osaa toimia varastonhoitajana. Hän hallitsee varastoalan asiakirjat, varastotietojärjestelmän ja varastossa käytettävät työkoneet. Hän ymmärtää varastotalouden ja varastokierron merkityksen yrityksen talouden kannattavuudessa. Opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa myös B- ja C -luokan ajoluvat. Lisäksi hän voi suorittaa hygieniapassin, työturvallisuuskortin, tulityökortin tai EA1-kortin.

Koulutuksen sisältö

  • Tavaran vastaanotto ja säilytys
  • Tavaran keräily ja lähetys
  • Inventoinnit ja saldonhallinta
  • Trukinkuljettajan tehtävät

Varastonhoitajan työtehtävät

Työtehtävät ovat varastoalan töitä Varastonhoitaja työskentelee erialisissa varastoissa, pakkaamoissa ja lähettämöissä. Töitä tarjoavat erilaiset maahantuontiyritykset, keskusvarastot ja kaupan ala.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Logistiikan perustutkinto, varastonhoitaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logistiikan perustutkinto | varastonhoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Luksia sosiaalisessa mediassa


Luksia

Luksia

Ovatko työtehtäväsi muuttuneet, mietitkö ammatinvaihtoa, jäikö tutkintosi kesken tai pohditko yrittäjäksi ryhtymistä? Oletko juuri päättänyt peruskoulun ja etsit itsellesi ammattia, johon suuntautua? Vai haluatko kenties opiskella lisää lukion päätyttyä? Luksiassa voit opiskella monipuolisesti sekä päivä- että monimuoto-opintoina.  Monimuoto-opiskelu sopii kaikille – olit...


Lue lisää oppilaitoksesta Luksia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Luksia

Toivonkatu 4
08100 Lohja

 Näytä puhelinnumero
www.luksia.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Logistiikan perustutkinto | varastonhoitaja täytä seuraavat tiedot: