Sivuston käyttötapa: Mobiili

Muurlan Opiston perusarvoina ovat vapaus ja yhteisöllisyys: vapaus rakentaa omanlaisensa koulutustarjonta, yhteisöllisyys taas ilmenee mm. sisäoppilaitosmaisena asumisena. Tämän päivän kansanopistossa voi toki opiskella asumatta opistolla ja Muurlassakin on tarjolla pieniä vuokra-asuntoja vain muutaman sadan metrin päässä opistolta. Monet muistavat opiskeluajan Muurlassa yhtenä elämänsä parhaista ajanjaksoista ja lukuisat opistolla solmitut ystävyyssuhteet kantavat läpi vuosien.

Opiston kaunis miljöö inspiroi liikkumaan luonnossa ja yhteiset liikuntavuorot sekä nuotio- ja saunaillat ovat hauskoja yhteisiä hetkiä vaikka et asuisikaan opistolla. Salon seudun upeat luontoja ulkoilukohteet ovat lähellä sinua ja vertaansa vailla kuten vaikkapa Teijon kansallispuisto, Mathildedal, idylliset ruukkikylät, saaristo ja koko rannikkoalue.

Muurlan Opistolla arkipäivän opiskelussa opetusmenetelmät tukevat yhteisöllisyyttä arvostaen jokaisen opiskelijan persoonallisuutta ja ainutlaatuisuutta. Näin ryhmästä muodostuu oppimiselle otollinen ja turvallinen ympäristö, jossa jokaisesta välitetään ja jossa jokaisella on oma paikkansa. Syntyy hyvä henki, joka säteilee ympäriinsä.

Jatkokoulutuksiin ja työelämään valmentavaa koulutusta

Profiloidumme vahvasti kansanopistokentällä luovan alan kansanopistona. Luovien alojen opintolinjat tarjoavat hyvän pohjan pääsykokeisin, jatko-opintoihin sekä työelämään:

  • Valokuvaus
  • Sarjakuvataide
  • Animaatio
  • Videotuotanto
  • Taidevuosi oppivelvollisille

Ammattitaitoiset opettajamme ohjaavat ja tukevat opiskelijoiden henkilökohtaista kehittymistä ja ilmaisua. Pienten ryhmäkokojen ansiosta pystymme antamaan henkilökohtaista opetusta. Meille on tärkeää, että voit tulla meille sellaisena kuin olet!

Opintolinjojen lisäksi opistollamme opiskelee lyhytkursseille ja monimuotokoulutuksiin osallistuvia opiskelijoita. Laadukas & kokonaisvaltainen koulutuskokemus on lähellä sydäntämme ja haluamme kansanopistona tarjota kaikille mahdollisuuden avoimeen vapaan sivistystyön koulutukseen.

Haluatko lisätietoa Muurlan Opiston koulutustarjonnasta?

Saat lisätietoa Muurlan Opiston koulutustarjonnasta allaolevasta koulutuslistauksesta tai täyttämällä yhteydenottopyyntölomakkeen.


Videoesittely

Lilli Haapala opiskeli Muurlan Opistolla 2006-2008 valokuvausta.
Videossa näkyvät kuvat ovat Lillin Muurlan Opiston aikaisia valokuvia.

     

Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti 50 op Muurla
Työnohjaajakoulutus 2022-2024 Muurla
Valokuvaterapeuttisten menetelmien ohjaaja, perusteet Muurla

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Muurlan Opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Muurlan Opisto

Muurlantie 365
25130 Muurla

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Muurlan Opisto täytä seuraavat tiedot:

Minuun voi olla yhteydessä puhelimitse
klo 10–12
klo 12–14
klo 14–16
klo 16–18